U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
FLOW Makelaars

Contact met FLOW Makelaars

Wil je kennismaken of heb je vragen, bijvoorbeeld over het verkopen of aankopen van je huis of appartement in Eindhoven, over ons woningaanbod of een taxatie, stel ze en wij geven je zo snel mogelijk antwoord. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, verzoeken we je om alle velden in te vullen.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

FLOW Makelaars

full-service makelaarskantoor

FLOW Makelaars is een full-service makelaarskantoor, met kennis van zaken. Wij staan ons mannetje! Wij stellen de wensen van jou als klant centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden, daarom maken wij o.a. gebruik van professionele fotografie en verkoopstyling om je woning optimaal in beeld te brengen. Met vernieuwende tools en gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op jouw woning te vestigen. Wat doet FLOW Makelaars dan precies voor jou? Het antwoord is simpel ”de volledige begeleiding van A tot en Z bij het verkopen van je woning in Eindhoven of omgeving, waarbij jouw wensen, een uitgebreide service én kwaliteit voorop staan”.

Wij verkopen jouw woning met persoonlijke aandacht! Maak nu een afspraak met ons vriendelijke en enthousiaste makelaarskantoor!

Ook voor het aankopen of taxeren van je nieuwe huis ben jij bij ons aan het goede adres. Wij hebben al weer bijna 15 jaar ervaring in Eindhoven en omstreken.

 

Contact

Vestdijk 161
5611 CB Eindhoven
T: 040 - 211 25 27
E: info@flowmakelaars.nl
 

Openingstijden zijn flextijden

Maandag - dinsdag:   9.00 uur - 17.00 uur
Woensdag:                 9.00 uur - 12.00 uur
Donderdag - vrijdag: 9.00 uur - 17.00 uur
Buiten kantooruren: op afspraak. 

 

Daarnaast zijn we altijd mobiel bereikbaar:

Arno:      06 - 55 80 36 27

Het FLOW Makelaars Team

De team van FLOW Makelaars gaan graag voor je aan de slag met het verkopen van je woning, het aankopen van je appartement of het taxeren van je (nieuwe) huis in Eindhoven of omgeving!

Arno Everstijn

Eigenaar

Geboren en wonend in Eindhoven, ben ik al ruim 30 jaar werkzaam in de financiele dienstverlening. Als eigenaar van een financieel advieskantoor was er een "blind spot" in het totaal segment wat nog niet ingevuld was, namelijk de makelaardij! Door de overname van FLOW makelaars is hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Als allround adviseur zal de bestaande financiele kennis en ervaring een grote aanvulling zijn voor het kantoor.
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars