FLOW Makelaars

Contact met FLOW Makelaars

Wil je kennismaken of heb je vragen, bijvoorbeeld over het verkopen of aankopen van je huis of appartement in Eindhoven, over ons woningaanbod of een taxatie, stel ze en wij geven je zo snel mogelijk antwoord. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, verzoeken we je om alle velden in te vullen.


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

FLOW Makelaars

full-service makelaarskantoor

FLOW Makelaars is een full-service makelaarskantoor, met kennis van zaken. Wij, de 2 dames van FLOW Makelaars, staan ons mannetje! Wij stellen de wensen van jou als klant centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden, daarom maken wij o.a. gebruik van professionele fotografie en verkoopstyling om je woning optimaal in beeld te brengen. Met vernieuwende tools en gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op jouw woning te vestigen. Wat doet FLOW Makelaars dan precies voor jou? Het antwoord is simpel ”de volledige begeleiding van A tot en Z bij het verkopen van je woning in Eindhoven of omgeving, waarbij jouw wensen, een uitgebreide service én kwaliteit voorop staan”.

Wij verkopen jouw woning met persoonlijke aandacht! Maak nu een afspraak met ons vriendelijke en enthousiaste makelaarskantoor!

Ook voor het aankopen of taxeren van je nieuwe huis ben jij bij ons aan het goede adres. Wij hebben al weer bijna 15 jaar ervaring in Eindhoven en omstreken.

 

Contact

Vestdijk 161
5611 CB Eindhoven
T: 040 - 211 25 27
E: info@flowmakelaars.nl
 

Openingstijden

Maandag - dinsdag:   9.00 uur - 17.00 uur
Woensdag:                 9.00 uur - 12.00 uur
Donderdag - vrijdag: 9.00 uur - 17.00 uur
Buiten kantooruren: op afspraak. 

 

Daarnaast zijn we altijd mobiel bereikbaar:

Marion:   06 - 44 98 61 55
Miranda: 06 - 49 10 85 94

Het FLOW Makelaars Team

De dames van FLOW Makelaars gaan graag voor je aan de slag met het verkopen van je woning, het aankopen van je appartement of het taxeren van je (nieuwe) huis in Eindhoven of omgeving!

Marion Berkvens

Register makelaar - taxateur

Geboren in Asten. Sinds 2005 werkzaam als zelfstandig makelaar - taxateur en samen met Miranda eigenaar van FLOW Makelaars. Met veel plezier woon ik met mijn gezin in de Helmondse wijk Brandevoort. Ik voel me thuis in de woningmarkt van Eindhoven, Helmond en omgeving en vind het belangrijk om mensen een goed gevoel te bezorgen bij de verkoop en aankoop.
LinkedIn

Miranda Scheffers

Register makelaar - taxateur & eigenaar

Geboren in Weert en tijdens de studie makelaardij naar Eindhoven verhuisd waar ik nu woonachtig ben in de wijk Meerhoven. Eerst heb ik een aantal jaren gewerkt bij een aannemer/ ontwikkelaar en daarna heb ik in 2005 de stap gezet naar het zelfstandig ondernemersschap. Inmiddels heb ik al weer vele jaren ervaring als makelaar/ taxateur in Eindhoven e.o. in bestaande en nieuwbouw.
LinkedIn

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu FLOW Makelaars