Taxaties

FLOW Makelaars, jouw VastgoedPro-taxateur

De aan FLOW makelaars gelieerde taxateurs zijn ingeschreven in het register voor vastgoedtaxateurs; het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Deze inschrijving waarborgt het vak van taxateur en wij voldoen hiermee weer aan alle eisen voor de taxatie van jouw woning.  
Een taxatie kan voor uiteenlopende zaken van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan een financieringsaanvraag, de aan- of verkoop van een woning, een echtscheiding of het bepalen van de herbouwwaarde.De taxaties zijn met zorg uitgewerkte rapporten en voldoen aan de meeste actuele voorwaarden,daarbij worden deze taxatierapporten door alle geldverstrekkers en instanties geaccepteerd.

De prijs voor het taxatierapport is afhankelijk van het doel waar het voor bedoeld is. De prijs van de taxatie zal daarom ook maatwerk zijn. Voor een gevalideerd rapport voor een financiering van een woning wordt bijvoorbeeld € 496,00 inclusief BTW gevraagd
  
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars