Taxaties

FLOW Makelaars, jouw VastgoedPro-taxateur

De aan FLOW makelaars gelieerde taxateurs zijn ingeschreven in het register voor vastgoedtaxateurs; het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Deze inschrijving waarborgt het vak van taxateur en wij voldoen hiermee weer aan alle eisen voor de taxatie van jouw woning.  
Als erkend VastgoedPro-taxateur verzorgen we nauwkeurige taxaties. Een taxatie kan voor uiteenlopende zaken van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan een financieringsaanvraag, de aan- of verkoop van een woning, een echtscheiding of het bepalen van de herbouwwaarde.Onze met zorg uitgewerkte taxatierapporten voldoen aan de meeste actuele voorwaarden en worden door alle geldverstrekkers en instanties geaccepteerd.
  
Hoe gaan wij te werk?
Als taxateur inspecteren we de woning van binnen en van buiten, waarbij we op ieder detail letten. Belangrijke punten zijn de ligging, de staat van onderhoud, de inhoud, de oppervlakte, de constructie en toegepaste materialen, aanwezigheid van isolerende voorzieningen en juridische zaken, zoals erfdienstbaarheden. Zodra wij alle gegevens verzameld hebben, verwerken we onze bevindingen in een overzichtelijk rapport. Gevalideerde rapporten worden door een onafhankelijke instantie goedgekeurd.
 
FLOW Makelaars vraagt voor een taxatierapport een tarief van € 395,00 inclusief BTW en inclusief kadastrale kosten. Indien de geldverstrekker een gevalideerde taxatie (bijvoorbeeld NWWI) vereist, dan is dit ook mogelijk. Dan wordt een bedrag van € 42,35 inclusief BTW doorberekend en komt dus bovenop het normale taxatietarief.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars