U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Verkoop

Jouw huis verkopen. Werk voor specialisten

Jij wilt jouw huis verkopen. Voor de beste prijs, onder de beste voorwaarden. Met een specialist die pal achter je staat weet je zeker dat het goed gebeurt.

FLOW makelaars is de verkoopmakelaar bij uitstek.
Wij bezoeken jaarlijks honderden te koop staande woningen en weten dus wie de potentiële kopers van jouw huis zijn. Zo kunnen we strategisch te werk gaan. Jij krijgt van ons een verkoopmakelaar die een klik heeft met precies díe doelgroep en die weet hoe deze potentiële kopers te verleiden. De ervaring leert dan onze uiteindelijke verkoopprijzen zeer dicht tegen de oorspronkelijke vraagprijzen aanliggen!

Verkooptraject
Er zijn verschillende verkooptrajecten. Of je actief wilt verkopen of onder de radar, of op zoek bent naar woningruil: FLOW Makelaars gaat het verkooptraject met enthousiasme met je aan. Allereerst luisteren we goed naar jouw verhaal en wensen. Daarna bepalen we de waarde van de woning en stellen we in overleg een vraagprijs vast. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak. Daarin stemmen we af wat we wanneer gaan doen om de doelgroep zo effectief mogelijk te benaderen.

Presentatie
Jouw huis moet eruit springen. Daarom besteden we bovengemiddeld veel aandacht aan een aansprekende presentatie van jouw huis. Eerst komt er een styliste bij je langs en vervolgens een professionele fotograaf om goede foto’s te maken en we maken een uitgebreide plattegrond. Deze verwerken we in alle mogelijke presentatiemiddelen, opgemaakt in onze vertrouwde en positief gewaardeerde huisstijl. Bij de verkoop zit onder andere inbegrepen:

  • uitgebreide verkoopbrochure 
  • presentatie op Funda
  • presentatie op onze eigen website
  • vermeldingen op social media: Facebook
  • etalagepresentatie in Eindhoven Centrum
  • opvallend ‘Te Koop’-bord
 

Courtage
Onze courtage is is afhankelijk van een 3 tal unieke paketten. 

Standaard pakket;is een pakket waarin de woning in de verkoop wordt genomen, een aantal bezichtigingen waarbij de potentiéle kopers individueel worden rondgeleid en het hele traject van tekenen van de overeenkomst tot aan de notaris wordt verzorgd. Hiervoor is de courtage 1,3% exclusief BTW

Comfort pakket, waarin uiteraard het bovenstaande wordt verzorgd, maar als extra een styliste advies wordt gegeven over hoe de woning er op zijn best uit kan zien en waarbij de eigenaar wordt “ontzorgd”. Vaak zie je dat een styliste net even die andere kijk op een object heeft en dat extra stukje meerwaarde kan geven. Hiervoor is de courtage 1,5% exclusief BTW

luxe pakket. Dit pakket is maatwerk. In dit pakket moet je denken aan alle boven vermelde diensten maar ook dat we een digitale visualisatie geven door een architect die d.m.v. tekeningen en een 3-D presentatie de vele mogelijkheden in beeld  kan brengen.  Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing, uitbouw, kleurverandering pand of tuin optimalisatie. de courtage is hiervoor maatwerk, echter is ten opzichte van de andere pakketten zeer lucratief en verdiendt zich ruimschoot terug!

(Courtages kunnen in onderling overleg afwijken van de genoemde pakketprijzen)

Daarnaast betaal je éénmalig de opstartkosten van € 695,00 exclusief BTW. Hiervoor wordt alles ingeregeld voor de presentatie, foto's en melding naar funda.

Waardebepaling? Deze is bij ons altijd gratis!
Altijd heerlijk gewoond, maar toe aan een volgende stap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om je woning te verkopen! We maken graag een afspraak om kennis te maken, onze werkwijze uit te leggen en advies te geven over de waarde van je woning. Je zult versteld staan van de mogelijkheden en ons enthousiasme!

Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars