U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5531 PM Bladel

Omschrijving

Verrassend ruime tussenwoning gelegen op gewilde locatie aan de rand van Bladel met berging, privacy biedende achtertuin op het zonnige zuidwesten en een fraai vrij uitzicht aan de voorzijde. 3 slaapkamers, ruime badkamer en grote zolderkamer op de 2e verdieping.

Begane grond:
Aangelegde voortuin. Royale entree, hal met laminaatvloer, praktische trapkast, meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars), gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. De eetkeuken is aan de voorzijde van de woning gelegen, de rechte keukenopstelling is eenvoudig. In de keuken en de woonkamer is dezelfde houten vloer aanwezig. Er is veel daglichttoetreding door de grote raampartijen in woonkamer en keuken. Tussen keuken en woonkamer is een scheidingswand aanwezig, bestaande uit houten delen. Deze wand kan eenvoudig verwijderd worden waardoor één grote L-vormige ruimte ontstaat met open keuken en woonkamer. Vanuit woonkamer is er een tochtportaal aanwezig met toegang tot de achtertuin op het zuidwesten.

Eerste verdieping:
Overloop, toegang tot 3 fijne slaapkamers en de badkamer, vaste trapopgang naar de 2e verdieping. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde. Beide slaapkamers en de overloop zijn voorzien van dezelfde nette vinylvloer. Slaap/werkkamer 3 aan de achterzijde is voorzien van vloerbedekking. Gedeeltelijk betegelde badkamer met douche (voorzien van thermostaatkraan), wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. De wasmachineaansluiting kan indien gewenst op de voorzolder geplaatst worden.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap bereikbare voorzolder met vloerbedekking, bergruimte aan beide zijden onder de kapschuinte en opstelling van de combi cv-ketel (2006). Slaapkamer 4 met vinylvloer, dakraam, wastafel, diverse vaste kasten en ook volop bergruimte onder de kapschuinte.

Tuin:
Op het zonnige zuidwesten gesitueerde, volop privacy biedende achtertuin met terras, plantenborders, vijverpartij, grote berging met elektra en bergzolder. Achterom met poort naar achtergelegen pad.

Algemeen:
- Het betreft hier een zeer ruime eengezinswoning, gelegen op een fraaie locatie aan de rand van Bladel welke aan de voorzijde grenst aan een brede groenvoorziening.
- Perceelsoppervlakte 165 m², kadastraal bekend Bladel, sectie G, nummer 4509.
- Dak-, vloer- en spouwisolatie aanwezig, de woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing.
- Cv- en warmwatervoorziening middels een Nefit Smartline hr c.v. combi-ketel (bouwjaar 2006).
- Begane grond, 1ste en 2de verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton.
- Er is een kruipruimte onder de woning aanwezig, toegang via vloerluik in hal.
- Koper dient rekening te houden met enige moderniseringswerkzaamheden.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars