U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

4102 JW Culemborg

Omschrijving

Royale hoekwoning ideaal voor gezinnen, gelegen in populaire woonwijk.

Royale hoekwoning ideaal voor gezinnen met 4 slaapkamers en eigen oprit gelegen in kindvriendelijke woonwijk. Fraaie achter- en zijtuin. Deze woning ligt in “Voorkoop ” één van de populaire wijken van Culemborg. De woning ligt in de directe nabijheid van speelvoorzieningen, winkels, scholen en sportvoorzieningen.

Indeling:
Entree, hal met meterkast en toilet.
Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine, een keukenblok en vliering. Toegang tot royale woonkamer met gezellige open haard. In de woonkamer is de trapopgang naar de eerste verdieping aanwezig en de schuifpui naar de zonnige achtertuin. De keuken is gelegen aan de achterzijde in een hoekopstelling en is van alle gewenste apparatuur voorzien. Tevens kun je vanuit de keuken ook de tuin bereiken. De tuin is onderhoudsvriendelijk en ligt op het zuidoosten. Naast de woning is een zijtuin gelegen en in het verlengde hiervan de eigen oprit.

Eerste verdieping:
Via de trap in de woonkamer bereikt u de overloop op de eerste verdieping met drie verrassend ruime slaapkamers, bergkast, een royale badkamer met ligbad (Yetstream), tweede toilet, vaste wastafel en design radiator.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de voorzolder met CV- opstelling en bergruimte en de vierde slaapkamer met dakraam en veel bergruimte.

Algemeen:
Koper dient rekening te houden met enkele opknapwerkzaamheden.
De woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing en onderhoudsvrije kozijnen.
De tuin ligt op het zuidoosten en is verzorgd aangelegd. De woonkamer en de keuken zijn voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. Alle ramen aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken. Op eigen terrein is parkeergelegenheid.

Over Culemborg:
Culemborg is een historische stad aan de rivier de Lek in het westelijk deel van het Betuwse landschap. De stad ligt achter de dijk en van verre zijn de markante vormen van het stadhuis, kerktorens, de binnenpoort en de molens te zien. Met de aanleg van het spoor in 1868 en later de rijksweg A2 in 1935 is Culemborg goed te bereiken vanuit Den Bosch, Utrecht en Amsterdam en vice versa.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars