U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5275 JA Den Dungen

Omschrijving

Sfeervol, functioneel en traditioneel!
Deze twee onder één-kapwoning, met aangebouwde werkruimte/hobby-/slaapruimte, straalt gezelligheid, sfeer en warmte uit. Het stijlvolle houten plafond maakt het plaatje af!
Deze woning heeft 3 slaapkamers. Er kan echter nog een vierde slaapkamer gecreëerd worden op de begane grond. Een ruime badkamer met een mooie douche cabine, het toilet is apart.
De woonkamer beschikt over een open haard/kachel voor absoluut woongenot en is in zijn geheel opnieuw gestuct. De keuken heeft een hoekopstelling en is een echte leefkeuken die door middel van de schuifpui verbonden is met buiten. Hier is een gezellige overkapte zit gecreëerd.
Het is fijn wonen in Den Dungen. Het maakt met de dorpskernen Sint-Michielsgestel, Berlicum en Gemonde onderdeel uit van de gemeente Sint-Michielsgestel In het dorp kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, basisonderwijs en de Dungense Molenbakker zijn op loopafstand. De Bourgondische stad ‘s-Hertogenbosch is op fietsafstand. (circa 6 km)

Begane grond
In de hal bevindt zich de meterkast, de garderobe, de trap naar de eerste verdieping en deur naar de woonkamer. Zodra u binnenkomt in de woonkamer staat u versteld van de ruimte. Het houten plafond geeft een warme uitstraling. Het zitgedeelte van deze ruime woonkamer heeft een open haard/kachel die voor een aangename sfeer zorgt. In de leefkeuken zijn de wanden afgewerkt door een lambrisering en het keukenblok heeft een hoekopstelling. Door de grote schuifpui kijkt u direct in de tuin. Dit is in de zomermaanden een verlenging van de keuken. Door een schuifdeur komt u in de berging. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en/of droger en het toilet. Achterin deze berging komt u in de hobby-/werkruimte deze kan ook gebruikt worden als vierde slaapkamer. Boven deze berging is een bergzolder aanwezig.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers aanwezig. Op deze verdieping is een badkamer met douche en wastafel. En een apart tweede toilet.

Tweede verdieping
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping, hier is de derde slaapkamer gelegen met 2 dakramen en bergruimte onder de kapschuinte.

Tuin
De diepe achtertuin is een genot om in te vertoeven mede door de sfeervolle leefkuil en de overkapte loungeplek. De tuin is voornamelijk op het noorden gelegen.

Wilt u deze gezellige sfeervolle woning bezichtigen dan bent u van harte welkom!
U kunt ons bellen voor een afspraak.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars