U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5627 PM EINDHOVEN

Omschrijving

Ruime hoekwoning met groenvoorziening aan de voorzijde. De woning heeft 5 slaapkamers waarvan één met dakkapel. Ideale (starters)woning in een rustige straat in kindvriendelijke wijk Achtse Barrier. Parkeergelegenheid op eigen terrein en aan de zijkant van de woning. Speelgelegenheid aan de overzijde van de straat. Gelegen nabij winkelvoorzieningen, scholen, sportvoorzieningen en uitvalswegen.

Indeling, begane grond:
Entree in hal met meterkast. L- vormige woonkamer voorzien van laminaatvloer. Open keuken aan de achterzijde gelegen met toegang tot de achtertuin. De keuken is voorzien van onder- en bovenkasten, spoelbak, afzuigkap, gaskookplaat, vaatwasser en inbouwoven/magnetron. Portaal met toilet en trapopgang naar de 1e verdieping. De toiletruimte is afgewerkt met wandtegelwerk in lichte kleuren, een staand toilet en een fonteintje.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van separate douche met spatwand, vaste wastafel, 2e toilet en wasmachineaansluiting. De 3 slaapkamers hebben fijne afmetingen en zijn voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Te bereiken via VASTE TRAP. Portaal met toegang tot berging en 2 slaapkamers. Over nagenoeg de volle breedte van de woning is een dakkapel geplaatst aan de achterzijde van de woning. De berging is voorzien van een wasmachineaansluiting en geniet daglichttoetreding door de dakkapel. De slaapkamer aan de achterzijde geniet ook daglicht door de dakkapel. In de slaapkamer aan de voorzijde is de opstelling combi cv-ketel (2005) aanwezig en een dakraam. Deze 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer m.u.v. de berging, hier is vinyl aanwezig.

Achtertuin:
Gelegen op het noordwesten hetgeen betekent dat je nog lang van het ondergaande zonnetje kunt genieten. Grotendeels voorzien van bestrating en een buitenberging met elektra. Zonneluifel aanwezig op de achtergevel. In de tuin is een poort aanwezig die toegang geeft tot de openbare weg, prettig voor het verplaatsen van fiets en containers!

Alleen een bezichtiging kan u een goede indruk geven van deze leuke woning. We maken hiervoor graag een afspraak, FLOW Makelaars; 040- 211 25 27.

Algemeen:
- Leuke, ruime hoekwoning met ruime achtertuin op ruim perceel, ca 175m2;
- 5 slaapkamers;
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
- Openbaar groen aan overzijde van de woning;
- Alle gewenste voorzieningen in de buurt;
- Aanvaarding in overleg.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars