U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5652 KE Eindhoven

Omschrijving

Deze ruime jaren '30 woning met 4 slaapkamers en onderhoudsvrije voor- en achtertuin ligt op een kindvriendelijke locatie in een rustige straat in de omgeving van het Philips de Jongh park, het stadscentrum, Strijp R en S en nabij uitvalswegen.

Indeling
Begane grond:
De entree van de woning. In de ruime hal bevinden zich de garderobe, kelderkast met groepenkast, de toiletruimte, de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

De doorzon woonkamer is voorzien van een praktische tegelvloer en stucwerkwanden en -plafond. Een sfeervol detail is de houtkachel in het midden van de woonkamer.

De open keuken in hoekopstelling is aan de achterzijde van de woning gelegen, voorzien van boven- en onderkasten en diverse apparatuur. Deze keuken heeft vele jaren goed dienst gedaan als keuken, koper mag er rekening mee houden dat deze vervangen mag worden. Inbouwspots in plafond. Op de gehele begane grond is dezelfde nette tegelvloer aanwezig.

In de achtertuin, gelegen op het noorden, bevindt zich een berging en is er een eigen achterom. Tevens schrobput aanwezig.

1ste verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De 2 grootste slaapkamers zijn beiden voorzien van ingebouwde hoogslapers, leuk detail voor de kinderen! Op de gehele verdieping is een nette laminaatvloer aanwezig. De badkamer is voorzien van een separate douche, een vaste wastafel, ligbad en 2e toilet.

2e verdieping:
Via een vast trap te bereiken tweede verdieping. Hier bevindt zich een ruime slaap/zolderkamer met 2 fraaie Velux dakramen, nette laminaatvloer en opstelling wasmachine en wasdroger. Separate cv-/bergruimte met HR combiketel (bouwjaar 2011, merk: Remeha Calenta).

Het is mogelijk de gehele inboedel over te nemen muv persoonlijke zaken als computers met toebehoren, foto’s en kleding.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars