U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5627 KS Eindhoven

Omschrijving

Ruime ééngezinswoning met 4 slaapkamers en carport op groot perceel, gunstig gelegen in nette straat in de gewilde wijk Achtse Barrier. Vanaf de voorzijde van de woning zicht op het groen met daarachter een grote vijver. Winkels, gezondheidscentrum, scholen, kinderopvang en sportvelden gelegen in de directe omgeving met veel groenvoorzieningen en een goede ontsluiting met A2, A50 en de Boschdijk.

Indeling:
Begane grond:
Ruime voortuin met oprit/ carport. Ruime entree met trapopgang naar 1ste verdieping, garderobe, toilet en toegang tot de woonkamer. Ruime doorzonwoonkamer met open keuken. Woonoppervlakte ruim 52m2. Door de indeling van de woonkamer zijn er verschillende opstellingen mogelijk. De keuken (2011) is in een rechte opstelling aan de achterzijde van de woning gelegen. Uitgerust met koelkast, vriezer, combi oven/magnetron, gaskookplaat, afzuigkap met motor en spoelbak. Gehele begane grond vloer is voorzien van plavuizen. Praktische bergkast aanwezig in de woonkamer, met vloerluik naar de kruipruimte onder de gehele woning. Schuifpui naar achtertuin, op het zonnige zuiden!

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is nog origineel maar ruim van opzet, met wastafel, 2e toilet, bad met douchecombinatie en wasmachine-aansluiting. De 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 voorzien van laminaat en 1 van houten vloer, zijn allen groot genoeg om een tweepersoonsbed te plaatsen.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar de zolder met dakraam, opstelling van de combi cv-ketel Remeha (2010) en ventilatie-unit. Middels het plaatsen van een groot dakraam of dakkapel is hier een volwaardige slaap- of werkkamer van te maken.

Tuin:
Ruime, privacybiedende achtertuin op het zonnige zuiden met gazon, bestrating en borders, tevens ruime schuur in achtertuin en achterom naar de openbare weg, Artoislaan. De berging is voorzien van elektra. De voortuin is verzorgd en tevens is hier een oprit (2 auto’s) en een carport aanwezig.

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar deze ruime woning, met carport op ruim perceel. We maken graag met u een afspraak voor een bezichtiging, 040- 211 25 27 FLOW Makelaars.

Algemeen:
- Begane grond vloer is volledig voorzien van dubbele beglazing, eerste verdieping enkel glas aanwezig;
- Combi cv-ketel Remeha (2010);
- Dakisolatie aanwezig;
- Op de oprit aan de voorzijde kunnen 2 auto’s geparkeerd worden.
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars