U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5615 AV Eindhoven

Omschrijving


PRACHTIG APPARTEMENT MET DAKTERRAS!
Royaal driekamerappartement in het centrum van Eindhoven, gelegen op de bovenste verdieping met een groot dakterras, in het representatieve appartementencomplex ‘Den Biest’.
Er is tevens een grote garage aanwezig met elektrische deur en elektra.
Het appartement (op de 5e verdieping) beschikt over twee slaapkamers (waarvan een volledig aangepast is voor kantoorwerkzaamheden), een royale, sfeervolle living met een luxe open keuken, luxe badkamer, een balkon aan de achterzijde (noord) en een groot dakterras aan de voorzijde (zuid/west). Het gehele appartement heeft airconditioning!

Indeling

Begane grond:
Aan de achterzijde van het appartementencomplex gesitueerde hoofdentree met brievenbussen, videofooninstallatie en een bellentableau (met videofoon). Via de royale hal wordt toegang verkregen tot het trappenhuis en de lift.

Vijfde verdieping:
Via de lift en het trappenhuis te bereiken woonetage met toegang tot slechts 2 appartementen. De bergkast bevindt zich in de separate toegang tot het trappenhuis, de meterkast is naast de voordeur van het appartement.

Woongedeelte:
Het woongedeelte bestaat uit een ruime hal met garderoberuimte, een betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, een praktische berging/bijkeuken met aansluiting voor de was- en droog apparatuur en de opstelling van de boiler alsmede ingebouwde kasten.

Via de open entree is de ruime living bereikbaar, die is verdeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte met een totale grootte van maar liefst ± 60 m², voorzien van airconditioning en inbouwspots. Het zitgedeelte is verder voorzien van grote raampartijen en maatkasten. Het eetgedeelte biedt via een schuifpui toegang tot het overdekte, op het zuidwesten gelegen dakterras. Via het eetgedeelte is ook de toegang tot de slaapkamer en de badkamer.

De open keuken bestaat uit een moderne opstelling met alle nodige inbouwvoorzieningen van Gaggenau waaronder een combi-oven, steamer, warmhoudlade, grote ijskast en 5 zone inductieplaat, afzuiginstallatie een royaal hardstenen werkblad met voldoende boven- en onderkasten. Vanuit de hal is ook de aan de achterzijde van het complex gelegen 1e slaapkamer en balkon bereikbaar.

Slaapkamer 1 is voorzien van diverse inbouwkasten en legplanken. Tevens ruime aansluitmogelijkheden voor elektra en internet. Er is vaste airconditioning. Tevens biedt deze slaapkamer toegang tot het tweede balkon.

Slaapkamer 2 (master) is eveneens voorzien van inbouwkasten en een separate airconditioning. Beiden slaapkamers hebben elektrische screens.

Badkamer. Ruime en geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, een separate douche, grote 2 persoons wastafel, een 2e toilet, luxe verlichting en dito sanitair.

Balkon(s):
Comfortabele balkons welke voorzien zijn van grote ceramische tegels, Het dakterras aan de voorzijde heeft tevens aansluiting voor water. Het appartement ligt op het zuidwesten en biedt een fraai uitzicht over de omgeving. Het balkon dat vanuit de slaapkamer bereikbaar is ligt op het noordoosten.

Bijzonderheden:
PARKEREN EN MEER…..
De garage is vanaf de grote algemene parkeerplaats bereikbaar.
Vanaf de grote parkeerplaats is ook de centrale containerruimte bereikbaar. Op de grote parkeerplaats achter het complex liggen gereserveerde parkeerplaatsen van de commerciële ruimtes. Er is mogelijkheid tot bijkopen van een extra parkeerplaats op het prive parkeerdek van het complex. Echter wordt er toegestaan dat s’avonds en in het weekend de commerciële parkeerplaatsen gebruikt mogen worden. In de directe omgeving van het complex zijn enkele vrije parkeerplaatsen en geldt verder een betaald-parkeren regime.

LIGGING/BEREIKBAARHEID.
Het appartement is zeer centraal gelegen in stadsdeel Stratum-Centrum op korte afstand van uitvalswegen en het centrum van de stad. Het stadswandelpark, openbaar vervoer, winkels, horeca, de markt en het parktheater zijn op loopafstand bereikbaar.

WETENSWAARDIGHEDEN.
HET APPARTEMENT IS VOLLEDIG VERBOUWD EN GEMODERNISEERD!
• Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren.
• De servicekosten bedragen momenteel, totaal voor het appartement, garageplaats, € 346,26 per maand (dit is exclusief voorschot stookkosten).
• Verwarming via blokverwarming, warm water via eigen boiler. U betaalt maandelijks een voorschot ter grootte van uw eigen gebruik. Blokverwarming € 210,- per maand, gas en elektriciteit € 48,= per maand en water € 6,= per maand.
• Huismeester aanwezig in het complex.
• Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing en voorzien van screens en airco.
• Het appartement is per direct beschikbaar en staat inmiddels leeg.
• Het complex is rolstoelvriendelijk en levensloopbestendig
.

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1980
Woonoppervlakte ca 126 m2 Inhoud woning 416 m3 Overig inpandig 1m2 Gebouw-gebonden buitenruimte 32m2 Externe garage 18m2
Aanvaarding: in overleg




Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars