U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5625 AT EINDHOVEN

Omschrijving

Franklin D Rooseveltlaan 83 Eindhoven

Instapklaar, ruim 2 kamerappartement op de 2e verdieping gelegen aan de rand van Winkelcentrum Woensel (Woensel XL). Het inpandige balkon (loggia) en een individuele berging op de begane grond maken dit interessante geheel compleet.

In de nabijheid van diverse voorzieningen zoals winkels, sportpark Woensel, scholen, openbaar vervoer en het Henri Dunant Park. Maar ook de uitvalswegen (A2, A50 en A58) zijn zeer goed bereikbaar. De oppervlakte van het appartement bedraagt totaal 65 m² inclusief loggia.

Begane grond
Entree met elektrische schuifdeuren; centrale hal met tegelvloer, brievenbussen en bellentableau; doorgang naar hal met twee liftinstallaties, dienstruimte en centrale trappenhal. De individuele bergingen zijn via een aparte ingang te bereiken.

Tweede verdieping:
Via de centrale hal bereikt men de voordeur. De meterkast is naast de voordeur gelegen aan de halzijde. Voordeur, entree in hal die toegang biedt tot de woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, separaat toilet en bergkast.

Woonkamer:
De ruime woonkamer (circa 24m2) is licht van opzet en biedt toegang tot het balkon, circa 8 m2. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Keuken:
De keuken in hoekopstelling is volledig vernieuwd in 2009 en voorzien van een 4-pits kookplaat, RVS afzuigkap (recirculatie), vaatwasser, oven en spoelgedeelte en voldoende boven- en onderkasten. De verlichting aan de onderzijde van de bovenkastjes maakt het sfeervolle plaatje compleet.

Badkamer:
De originele badkamer verkeert nog in prima staat, de wanden zijn grotendeels betegeld. Voorzien van ligbad met douchecombinatie en vaste wastafel. Tevens is hier de aansluiting voor wasmachine/ droger aanwezig.

Slaapkamer:
Ruime slaapkamer voorzien van dezelfde mooie laminaatvloer en een grote raampartij die uitzicht biedt op het balkon en winkelcentrum Woensel.

Balkon:
Het balkon is inpandig, een zogenaamde loggia, en gelegen op het westen. Dit betekent dat u nog lang van de ondergaande zon kunt genieten.

Individuele berging:
De berging (1,75m1 x 2,95m1) is op de begane grond gelegen en voorzien van elektra.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars