U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5613 LD Eindhoven

Omschrijving

Altijd luxe willen wonen aan de rand van het stadscentrum? Dan is dit je kans! Riante, uitstekend onderhouden, lichte stadswoning met luxe afwerking, 2 slaapkamers, dakterras en een eigen overdekte parkeerplaats. Gelegen op een fraaie locatie nabij Witte Dorp, Parktheater, stadswandelpark en het bruisende centrum van Eindhoven.

Deze woning ligt aan een brede laan met veel bomen en een plantsoen. De Geldropseweg met zijn diversiteit aan winkels ligt om de hoek en er zijn veel scholen in de directe omgeving. Veel parkeergelegenheid aanwezig.
Begane grond:
Entree/hal met vaste rvs-kapstok met de meterkast (8 groepen, krachtstroom en aardlekschakelaars) en aansluitend een portaal met de trapopgang en toegang tot de woonkeuken.

Ruime woonkeuken met een luxe en moderne keukenopstelling die van alle gemakken is voorzien. Dit complete geheel is uitgerust met een vaatwasser (Siemens), een kokendwaterkraan, een Boretti 6-pits-gasfornuis met grote oven, een keramische dubbele gootsteen van Villeroy & Boch. Afgewerkt met een zwart granieten werkblad. Luxe natuurstenen vloer met witte marmeren blokjes met vloerverwarming als hoofdverwarming. Vanuit de keuken aansluitend een portaal met toegang tot een luxe toilet, een inpandige berging en 2 achterdeuren naar het parkeerterrein en gezamenlijke fietsenstalling.

1ste verdieping:
Royale living (circa 48 m²) met een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de dakterraszijde. De gehele eerste verdieping is afgewerkt met een fraaie wengéhouten vloer. Erg leuk detail is de glasopening in de vloer aan de voorzijde van de woning. Door middel van een loopdeur (met plissé hordeur) toegang tot het dakterras aan de achterzijde van het complex.

Buiten:
Het dakterras is gelegen op het zuidoosten en wordt van de buren gescheiden door middel van altijd groene Hedera-hagen. Door de ligging kan er nagenoeg de gehele dag worden genoten van de zon.

2de verdieping:
Overloop met aansluitend 2 slaapkamers en de royale badkamer.
De 2 slaapkamers (1 met moderne inbouwkast met grote spiegel en melkglasdeuren) en overloop zijn ruim en afgewerkt met een fraaie vinylvloer.

De luxe badkamer is van alle gemakken voorzien. Een ligbad, toilet en twee wastafels. In een afgescheiden hoek zijn de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger aanwezig. Netjes afgewerkt met tegelwerkwanden en natuurstenen vloer (Portugees Moleanos) in neutrale kleuren.

Parkeerplaats:
Eigen overdekte parkeerplaats op deels afgesloten terrein aan de achterzijde van de woning. Vanaf de parkeerplaats eenvoudig toegang tot de woning.

Alleen een bezichtiging geeft u een juiste indruk van deze prachtige woning; wij maken hiervoor graag een afspraak. FLOW Makelaars: 040- 211 25 27.


Algemeen:
- de gehele woning heeft hoge plafonds en is afgewerkt met stucwerkwanden, nette vloeren en op maat gemaakte horren;
- vloerverwarming aanwezig als hoofdverwarming op alle verdiepingen;
- gezonde VvE, servicekosten 2016/2017: € 103,- per maand;
- bouwjaar: 2009;
- woonoppervlakte: circa 144 m²;
- inhoud: circa 505 m³;
- energielabel A;
- de woning is volledig geïsoleerd en volledig voorzien van hardhouten buitenkozijnen met draaikiepramen met HR-glas;
- aanvaarding in overleg.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars