U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5623 GV Eindhoven

Omschrijving

Goed onderhouden tussenwoning met 5 (slaap)kamers op gewilde locatie aan rustige straat nabij alle denkbare voorzieningen. De woning heeft een grote bergzolder en royale achtertuin met grote buitenberging. Winkelcentrum Woensel en Catharina ziekenhuis liggen op steenworpafstand evenals halte HOV2 Hoogwaardig Openbaar vervoerlijn 2 (Nuenen – Hightechcampus). De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met garderobenis, toilet, trapopgang naar 1e verdieping en deur naar keuken. Trap/ kelderkast met extra opbergmogelijkheden en gas-, water- en elektrameter. Dichte keuken met eenvoudige doch nette opstelling met onder- en bovenkasten, voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, losse koel/ vriescombinatie en wasmachine-aansluiting. Momenteel is de keuken gescheiden van de woonkamer echter het behoort tot de mogelijkheden om de keuken bij de woonkamer te betrekken. Er is een deur aanwezig in de keuken die toegang biedt tot de achtertuin. De woonkamer is van het type doorzon, voorzien van stucwerkwanden en –plafonds. De achtertuin gelegen op het zonnige zuiden is op een paar borders na volledig bestraat. De achtergevel is voorzien van een uitvalscherm (elektrisch). De zeer ruime berging/ schuur in de achtertuin biedt naast veel bergruimte mogelijkheden voor de hobbyist. Tevens is er elektra aanwezig. Via de achterom kunt u het achterpad naar de openbare weg bereiken.

Terug in de hal van de woning komt u via de trapopgang op de 1e verdieping. Overloop met daaraan gelegen 4 fijne (slaap)kamers en de doucheruimte. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen, daarnaast de kleinste slaapkamer en aan de achterzijde liggen nog 2 slaapkamers. Al deze kamers zijn voorzien van behangwanden en vloerbedekking. De doucheruimte is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en tegelwerkwanden en –vloer.

Via een vlizotrap wordt de voorzolder op 2e verdieping bereikt met aan de achterzijde een dakraam. Tevens is hier de opstelling van de cv-ketel Vaillant (1996) gesitueerd.

De bergzolder biedt voldoende bergruimte maar ook de mogelijkheid om hier een extra slaapkamer van te maken door het aanbrengen van dakramen/ dakkapel en een vaste trap.

Algemeen:
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing en heeft energielabel D.

Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning in de straat.

Zeer ruime berging/schuur met elektra in de achtertuin.

Grote onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden.

Perceeloppervlakte ca 138m2

Warm tapwater middels huurgeiser.

Inhoud ca 363 m3

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze ruime tussenwoning? Bel ons dan voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. FLOW Makelaars; 040 211 25 27.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars