U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5658 GR EINDHOVEN

Omschrijving

In jonge woonwijk Meerhoven, in Grasrijk, tegenover speelvoorziening, aan rustige straat met volop parkeergelegenheid gelegen, perfect afgewerkte en perfect onderhouden hoekwoning met berging, luxe keuken met alle inbouwapparatuur aan de voorzijde, uitgebouwde woonkamer met prachtige natuurstenen basalt vloer met vloerverwarming aan de achterzijde, 4 royale slaapkamers en complete, luxe badkamer, extra dakterras en fraai aangelegde achtertuin op het zuiden.

8 REDENEN OM DEZE HOEKWONING TE KOPEN:
1. Perfect afgewerkte en perfect onderhouden hoekwoning uitgebouwd aan de achterzijde. Geheel vernieuwd in 2015 !
2. Luxe Siematic keuken met Siemens/Bauknecht inbouwapparatuur.
3. Vier royale slaapkamers en luxe complete badkamer
4. Circa 11 meter diepe achtertuin op het zuiden
5. Nabij diverse scholen, kinderdagverblijven, voorzieningen en uitvalswegen
6. Dakterras van 25 m2 op het zuiden
7. Eigen parkeerplaats met ruimte voor 2 auto’s
8. Uitzicht op een speelplaats. Ideaal voor gezin met jonge kinderen.

Wilt u graag wonen in een jonge woonwijk, met een grote speelweide voor de deur en de scholen op loopafstand ? In een perfect afgewerkte en perfect onderhouden, uitgebouwde hoekwoning ? Kookt u graag en wilt u een woning met een vernieuwde luxe keuken ? En wilt u tevens de beschikking hebben over voldoende én royale slaapkamers ? Dan is deze fraai afgewerkte hoekwoning aan de Graslelie 22 te Eindhoven, echt de moeite waard om te bekijken. Voor een ware en juiste beleving is een bezichtiging aan te raden.

INDELING BEGANE GROND:
Parkeren, eigen parkeerplaats en ruim voldoende openbare parkeergelegenheid aan de voorzijde.

Hal, met garderobe-ruimte, toegang tot woonkamer, toilet en meterkast (6 groepen, krachtgroep en 2 aardlekschakelaars, unit stadsverwarming in eigendom), dichte trap naar eerste verdieping.

Toilet, betegeld, uitgevoerd met vrijhangend closet, fontein en mechanische ventilatie.

Royale woonkamer welke aan de achterzijde is uitgebouwd, opp. circa 35 m², met dubbele openslaande tuindeuren naar de op zonzijde gelegen achtertuin. Vanuit woonkamer toegang tot half open eetkeuken.

Vernieuwde keuken (2015), aan de voorzijde gelegen, opp. circa 9 m², in mat SieMatic uitvoering met Siemens/Bauknecht inbouw-apparatuur, voorzien van natuurstenen aanrechtblad met spoelbak, 4-pits inductie kookplaat, rvs afzuigschouw, combi-oven, vaatwasser en koelkast.

De gehele begane grond is uitgevoerd met een hoogwaardige natuurstenen basaltvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming, stucwerk wanden met structuurverf en spuitwerk plafonds, sfeervol en comfortabel geheel ! Ook is er een vaste internet aansluiting (glasvezel).

INDELING EERSTE VERDIEPING:
Overloop, toegang tot drie slaapkamers, badkamer en trapopgang naar tweede verdieping.

Slaapkamer 1, afm. circa 4.70 x 2.8 m, aan achterzijde gelegen.
Slaapkamer 2, afm. circa 4.80 x 2.60 m, aan voorzijde gelegen.
Slaapkamer 3, afm. circa 3.50 x 2.00 m, aan achterzijde gelegen.

Badkamer, afm. circa 3.50 x 2.00 m, aan voorzijde gelegen, luxe en compleet, tot plafond betegeld, voorzien van ligbad met éénhendelkraan, ruime inloopdouche met thermostaatkraan, brede wastafel met éénhendelkraan, tweede toilet, uitvoering vrijhangend closet, natuurlijke ventilatie middels raam
alsmede mechanische ventilatie.

De gehele eerste verdieping (slaapkamers en overloop) is uitgevoerd met hoogwaardige kwalitateits laminaat, stucwerk wanden en spuitwerk plafonds. Iedere kamer is voorzien van televisie- en telefoonaansluiting. Er is ook een vaste internet aansluiting op de tweede slaapkamer.

INDELING TWEEDE VERDIEPING:
Middels vaste open trap te bereiken, toegang tot open ruimte met twee aparte kamers.

Slaapkamer 4, opp. circa 20 m², aan de voorzijde gelegen,met vaste UTP internet aansluiting voor ultrasnel internet en tv aansluiting. Voorzien van hoogwaardige kwaliteits laminaat. Ventilatie middels kiepramen.

Wasruimte afm. circa 1.60 x 1.70 m, aan de achterzijde gelegen, met aansluiting wasapparatuur en opstelling mechanische ventilatie-unit.

Royaal dakterras afm. circa 17 m2 aan de achterzijde gelegen (op het zuiden).

TUIN:
Achtertuin, afm. circa 11.00 meter diep en ca. 6.00 meter breed, op het zuiden gelegen, voorzien van natuurstenen tegels, gazon, beplanting, haag en buitenkraan, met eigen overdekte achterom.

Berging, halfsteens, afm. circa 3.00 x 2.00 m, voorzien van met elektra en schappen voor extra opslag.

LOCATIE EN UITZICHT:
De woning heeft aan de voorzijde uitzicht richting de tegenovergelegen moderne 2-kapper (koopsector) uit een soortgelijke bouwperiode. Aan de achterzijde kijkt u uit naar de aangelegde achtertuin met berging met daarachter de gevels van de koopwoningen aan het Grasklokje.

De woning is gelegen op 2 minuten lopen van de bushalte richting Centrum en Eindhoven Airport. Het snelwegennet rondom Eindhoven is binnen 2 autominuten te bereiken. Op loopafstand is het 60 hectare Landschaps-wandelpark Meerland gelegen met volop speel- en belevingsfaciliteiten. Er is recent een compleet nieuw winkelcentrum Meerrijk, met alle mogelijke voorzieningen gerealiseerd. De basisscholen ’t Slingertouw en De Startbaan zijn op steenworp afstand gelegen. Daarnaast zijn in de directe omgeving tevens de bibliotheek, het gezondheidcentrum, Centrum voor de Kunsten Eindhoven en diverse sportaccomodaties te vinden.

Hieronder nog wat meer informatie over de wijk:

MEERHOVEN EN OMGEVING
Deze woning is gelegen in de jonge woonwijk Grasrijk en maakt deel uit van een plan met 119 woningen in verschillende types zoals patio-, terras- en focus-woningen. Door variatie op een basistype woning is een divers straatbeeld ontstaan. Onderscheid in kleurstelling en materiaalgebruik geeft elke strook in Grasrijk een eigen karakter, antraciet gekleurd metselwerk wordt gecombineerd met groen gepatineerd koper en wit gekeimd metselwerk met grijs vertint koper. Door het consequent mee-ontwerpen van tuinafscheidingen en verdere inrichting zoals parkeren is een compleet plan ontstaan.

Algemeen
Meerhoven is de nieuwste grote stadsuitbreiding van Eindhoven, in aanbouw sinds 1997, waarvan de eerste huizen zijn opgeleverd in 1999. Het ligt ten westen van Eindhoven en ten noorden van Veldhoven en behoort tot het stadsdeel Strijp. Op 1 januari 2013 telde Meerhoven 9.788 bewoners. Nadat de wijk gereed is, zal deze ongeveer 12.000 inwoners tellen.

Omgeving Meerhoven
Met Meerhoven wordt in de volksmond vaak alleen het woongebied aangeduid, te weten de buurten Bos- en Zandrijk, Grasrijk, Meerrijk en Waterrijk. Meerhoven wordt officieel echter, naast de woongebieden, gevormd uit de industriegebieden Flight en Park Forum, Nimbus, Land Forum en Trade Forum. Ook Eindhoven Airport behoort tot Meerhoven, net als het gebied het Meerbos, met onder meer golfbaan Welschap.

Voorzieningen / vrije tijd
Meerhoven telt een drietal basisscholen, twee peuterspeelzalen en vier kinderdagverblijven. Verder zijn er diverse verenigingen en sportfaciliteiten in en om Meerhoven die voor de nodige ontspanning kunnen zorgen. Tevens is er het 60 hectare grote landschaps-wandelpark aangelegd.

Openbaar vervoer / wegen
Het woongebied van Meerhoven heeft een Phileas busverbinding met de stad en Eindhoven Airport. Vanaf ‘Landforum’, is er een 2e Phileas verbinding naar Eindhoven / Veldhoven. Het centrum van Eindhoven is met de bus in 15 minuten te bereiken. De snelwegen A2, A50 en A67, zijn in 2 autominuten te bereiken. Binnen enkele autominuten is Veldhoven te bereiken.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
English

In young neighborhood Meerhoven-Grasrijk located, liveable and grand, modern home, extended to the rear, with spacious living room and fully renewed (2015) gourmet kitchen, living room floor about 35 sqm with natural stone (basalt) tiled floor and under floor heating, three spacious bedrooms and full, luxurious bathroom the first floor, open space with spacious bedroom on the second floor with additional dormer and child friendly backyard south facing garden with shed, private back entrance and parking area to the front.

6 REASONS TO BUY THIS ENTRY MADE MIDDLEHOUSE WITH STORAGE

1. Built in 2007, beautifully finished home, extended to the rear and additional dormer!
2. Child friendly backyard with covered south facing, private back
3. Generous living space on the ground floor, living area about 35 sqm
4. Renovated (2015) luxury kitchen (SieMatic), four bedrooms and full, luxurious bathroom
5. Durable built with high quality materials and best insulation package
6. Walking distance to park, schools and daycare center, near shops and roads
6. Roof terrace of app. 17 m2 (South direction)
7. Own parking space with room for 2 cars.
8. Nice view on park/playground in front of house Ideal for family with playful kids.
CONSTRUCTION FEATURES

Year: 2007
Construction: traditional
Insulation: roof, wall and floor insulation, and insulation
Site area: 160 m²
Surface area: about 120 m²
Contents house: approx 460 m³


INTRODUCTION

Do you want spacious and comfortable living in a modern home? Are you looking for a spacious living room on the ground floor, ample bedrooms and a garden on the sunny side? Then this grand house with storage shed Graslelie 22 in Eindhoven, is really worth to watch. For a true and correct perception is a viewing recommended. We are happy to welcome you to look and to provide you with information.

LAYOUT GROUND FLOOR

Parking, private parking and ample public parking at the front.

Entrance, with beautifully landscaped front yard with mature plantings.

Hall with wardrobe space, access to living room, toilet (6 groups, power group and 2 earth leakage switches, heating unit owned), closed staircase to 1st floor.

Toilet, tiled, fitted with free hanging closet, fountain and mechanical ventilation.

Living room, extended to the rear, rectangular and generous, about 60 m², with double patio doors to the rear garden situated on the sunny side, made entirely with beautiful nature stone tiled floor (basalt) with under floor heating and access to kitchen. Includes UTP internet connection in living room for ultrafast internet !

Kitchen, located on the front surface 9 m², fully renovated (2015) SieMatic version with Siemens/Bauknecht built-in appliances, with stone counter top with sink, 4-ring induction hob, extractor, microwave oven, dishwasher and refrigerator, fully equipped nature stone tiled floor with under floor heating.

The entire ground floor is equipped with a high quality nature stone tile floor with heating and main heating, stucco walls and painting ceilings, cozy and comfortable, completely!

FIRST FLOOR LAYOUT

Overflow 1 by solid proof stage to achieve access to three bedrooms, bathroom and stairs to 2nd floor.

Bedroom 1, dim. 4.7 x 2.8, located at rear, fitted carpet.

Bedroom 2, dim. 4.8 x 2.6 m, located at rear, fitted carpet.

Bedroom 3, dim. 3.5 x 2.0 m, located at the front, fitted carpet.

Bathroom, dim. Approx. 3.5 x 2.00 m, located at the front, luxurious and fully tiled to ceiling, bath with one handle tap, large shower with thermostat, large sink with dual tap, 2nd toilet, implementing free hanging closet, natural ventilation through windows and mechanical ventilation.

The entire first floor is equipped with high quality laminate floors, stucco walls and painting ceilings. Each room is equipped with television and telephone connection. Bedroom 2 has a UTP internet connection for ultrafast internet.SECOND FLOOR LAYOUT

Through open staircase to reach, access to open space with two separate rooms.

Bedroom 4, dim. Approx. 20 m², located at the front, equipped with high quality laminate. This room has an a nice overview of the neighborhood
And UTP internet connection for ultrafast internet and a TV connection.

Washing room, dim. approx 1.6 x 1.7 square meters.

Located at the back, equipped with high quaility laminate, with washing machine/dryer connection and built-in cupboard with mechanical ventilation unit.

GARDEN

Backyard, dim. approximately 11 meters deep and about 6 meters wide, located almost on the south, nature stone tiled, lawn, planting, hedge and outside tap, rear access with private covered.

Storage room, half-brick, dim. Approx. 3 x 2 m, equipped with electricity and many shelf for efficient storage.

LOCATION AND VIEWS

The property has views to the front towards the opposite modern terraced houses (owner-occupied) of a similar construction period. At the back you can look out to the landscaped rear garden with shed and behind the facades of private properties in the Grasklokje.

The property is located only a 2 minutes walk from the bus stop to Centre and Eindhoven Airport. The motorway around Eindhoven is to reach withing 2 mins. Within few minutes walking distance is the 60-acre Landscape park of Meerrijk location with plenty of play and experience facilities. There was recently a completely new shopping Meerrijk, with all amenities realized. The schools ’t Slingertouw and De Startbaan is located just steps away. In addition, in the immediate vicinity is also the library, health center, Center for the Arts Eindhoven and several sports facilities can be found.

For more information, see www.meerhoven.nl.

MEERHOVEN AREA

This property is located in the residential area Grasrijk and is part of a plan with 119 homes in various types like patio, terrace and focus homes. By variation of a basic type of property is a diverse streetscape occur. Difference in color and material, each strip in Grasrijk own character, anthracite colored brickwork is combined with green patinated copper and white masonry with gray tin-plated copper. By consistently with designs of garden fencing and other apparatus as parking is a complete plan emerged.

GENERAL
Meerhoven is the latest big city expansion Eindhoven, under construction since 1997, the first homes were completed in 1999. It is located west of Eindhoven and north of Veldhoven and belongs to the Strijp. On 1st of January 2013, Meerhoven has 9,788 residents. Counted once the area is ready, it will be about 12,000 inhabitants.

ENVIRONMENT MEERHOVEN
With Meerhoven is popularly often referred only to know the residential neighborhoods of Bosrijk and Zandrijk, Grasrijk, Meerrijk and Waterrijk. Meerhoven officially however, in addition to the residential areas, formed from the industrial areas and Flight Park Forum, Nimbus, Land Forum and Trade Forum. Eindhoven Airport is also among Meerhoven, just like the Meerbos area including golf course Welschap.

SERVICES/LEISURE
Meerhoven has three elementary schools, two kindergartens and four nurseries. There are also several clubs and sports facilities in and around Meerhoven which can provide. The necessary relaxation there is also the 60-acre landscape hiking park built.

PUBLIC TRANSPORTS/ROADS
The residential area of Meerhoven has Phileas bus service to the city and Eindhoven Airport. From Land Forum, there is a connection to 2nd Phileas Eindhoven / Veldhoven. (2 mins) Eindhoven city center can be reached by bus. Within 2 minutes The A2, A50 and A67 motorways can be reached.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars