U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5644 SJ Eindhoven

Omschrijving

In woonzorgcentrum Kortonjo luxe en ruim 2-kamerappartement gelegen op de vijfde verdieping. Het appartementencomplex is gelegen op een fraaie locatie op de hoek Aalsterweg / Herman Gorterlaan aan de rand van de Genneper parken. Het appartement is gelegen aan de westzijde van het gebouw. De appartementen zijn bedoeld voor ouderen (55+) en bieden alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de mogelijkheid tot aanvullende zorgverlening indien gewenst.

Indeling: centrale entree met intercom (videofoon), liften, trappenhuis en inpandig toegang naar woonzorgcentrum. Tevens vindt u op de begane grond de gezamenlijke fietsenberging met de mogelijkheid om uw fiets of scootmobiel te stallen.

Vijfde etage: ruime hal met meterkast, toegang tot woonkamer, toilet/badkamer en inpandige berging. De inpandige berging biedt voldoende bergruimte en heeft een aansluiting voor wasapparatuur. De luxe betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel met dubbele kranen in meubel, hangtoilet.
Ruime woonkamer. De woonkamer geniet veel lichtinval vanwege de grote raampartij. De open luxe hoekkeuken is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, rvs spoelbak, keramische kookplaat en combi-oven. Vanuit de woonkamer heeft u toegang naar de royale slaapkamer. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon gelegen op het Westen met een wijds uitzicht over Eindhoven en omgeving! De badkamer en het toilet zijn eveneens vanuit de slaapkamer te bereiken. Het appartement is voorzien van een keurige pvc vloerafwerking, stucwerk wanden en heeft buitenzonwering!

Servicekosten bedragen circa € 343,00 per maand (inclusief voorschot elektriciteitsverbruik en voorschot stookkosten)

Het complex maakt deel uit van het woonzorgcentrum van de Vitalis Zorggroep hieronder een overzicht van de faciliteiten:
- Huismeester
- Gezamenlijke fietsenberging
- Thuiszorg en welzijnsdiensten
- Ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg in huis
- Uitgebreide activiteiten en faciliteiten zoals een restaurant/café
- Tuin met zitjes en jeu de boulesbaan
- Supermarkt
- Bloemist
- Apotheek
- Huisartsenpost
- Logeerkamer
- Op loopafstand revalidatiecentrum Vitalis Wissehaege
In de service- en dienstverlening is begrepen:
- Het verzamelen van het huisvuil en het doen afvoeren hiervan
- Het onderhouden van de tuin
- Voorschot stookkosten en elektriciteitsverbruik appartementen
- Energiekosten gemeenschappelijke ruimten en lift
- Uitgebreide opstalverzekering, inclusief glas
- Reserveringen t.b.v. toekomstig onderhoud
- Het onderhoud van alle tot het gemeenschappelijk gebruik behorende installaties (alarm-, camerabewaking-, c.v.-, lift- en hydrofoorinstallaties)
- Het in ieder appartement ter beschikking stellen van apparatuur om in geval van nood medewerkers van woonzorgcentrum Kortonjo te alarmeren
- Het doen voorzien van het daarvoor benodigde personeel voor locatie Kortonjo
- Diensten welke betrekking hebben op het schoonmaken en schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimten en het wassen van ramen van de gemeenschappelijke ruimten
- Het toegang hebben (voor de gebruikers van de serviceappartementen Kortonjo) tot de recreatiezalen, met uitsluiting van besloten georganiseerde activiteiten
- Bewakingsdienst
- Het bijhouden van de administratie welke betrekking heeft op vorenstaande kosten


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars