U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5644SM Eindhoven

Omschrijving

In woonzorgcentrum Kortonjo zeer net en ruim 2-kamerappartement gelegen op de achtste verdieping. Het appartementencomplex is gelegen op een fraaie locatie op de hoek Aalsterweg / Herman Gorterlaan aan de rand van de Genneper parken. Het appartement is gelegen aan de westzijde van het gebouw met uitzicht op het park en vanwege de ligging op de achtste verdieping is er een prachtig wijds uitzicht over Eindhoven en omgeving. De appartementen zijn bedoeld voor personen van minimaal 55 jaar of ouder en bieden alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de mogelijkheid tot aanvullende zorgverlening indien gewenst.

Indeling: centrale entree met intercom (videofoon), liften, trappenhuis en inpandig is de toegang naar het woonzorgcentrum. Tevens vindt u op de begane grond de gezamenlijke fietsenbergingen met de mogelijkheid om uw fiets of scootmobiel te stallen.

Achtste etage: ruime hal met meterkast en garderobekast, toegang tot woonkamer, toilet/badkamer en inpandige berging. De hal is voorzien van een laminaatvloer. De inpandige berging biedt voldoende bergruimte en heeft een aansluiting voor wasapparatuur. De betegelde badkamer (gerenoveerd februari 2018) is voorzien van een douche, vaste wastafel in meubel, een toilet en extra wastafel. Gezellige, ruime woonkamer voorzien van een laminaatvloer. De woonkamer geniet veel lichtinval vanwege de grote raampartij. De open keuken is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, rvs spoelbak en elektrische kookplaat. De keuken is onlangs geheel vernieuwd (februari 2018). Vanuit de woonkamer heeft u toegang naar de royale slaapkamer eveneens voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon gelegen op het Westen met een prachtig wijds uitzicht over Eindhoven en omgeving! De badkamer en het toilet zijn eveneens vanuit de slaapkamer te bereiken. Het appartement is voorzien van buitenzonwering!

De huurprijs bedraagt € 1.050,00 per maand, dit is incl. servicekosten van € 327,94 per maand (kale huurprijs € 722,06 per maand),
De servicekosten zijn inclusief voorschot elektriciteitsverbruik en voorschot stookkosten.
De minimale huurperiode is 1 jaar.
De borgsom bedraagt 1 maand huur € 1.050,00.
Kortonjo hanteert een toelatingscommisie. De toekomstige huurder dient door het bestuur van Kortonjo geaccepteerd te worden.

Het complex maakt deel uit van het woonzorgcentrum van de Vitalis Zorggroep hieronder een overzicht van de faciliteiten:
- Huismeester
- Gezamenlijke fietsenbergingen
- Thuiszorg en welzijnsdiensten
- Ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg in huis
- Uitgebreide activiteiten en faciliteiten zoals een restaurant/café
- Tuin met zitjes en jeu de boulesbaan
- Supermarkt
- Bloemist
- Apotheek
- Huisartsenpost
- Logeerkamers
- Op loopafstand ligt revalidatiecentrum Vitalis Wissehaege


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars