U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

5644 SM Eindhoven

Omschrijving

Bent u 55 jaar of ouder en op zoek naar een onlangs geheel gemoderniseerd, ruim 2-kamerappartement op een super locatie lees dan verder.

Indeling:
Centrale entree met intercom (videofoon), liften, trappenhuis. Tevens vindt u op de begane grond de gezamenlijke fietsenbergingen.

Indeling appartement gelegen op de achtste etage:
Ruime hal met meterkast en garderobekast, toegang tot woonkamer, toilet/badkamer en inpandige berging. Het gehele appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer met witte plinten. De inpandige berging biedt voldoende bergruimte en heeft een aansluiting voor de wasmachine. De betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel in meubel met laden, een toilet, verlichting en extra wastafel (gerenoveerd februari 2018). Ruime woonkamer voorzien van een nieuwe laminaatvloer. De woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartij. De open keuken is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, rvs spoelbak, koelkast, afzuigkap, inductiekookplaat en verlichting (keuken geheel vernieuwd februari 2018). Vanuit de woonkamer heeft u toegang naar de royale slaapkamer eveneens voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon gelegen op het Westen met een prachtig wijds uitzicht over Eindhoven en omgeving! De badkamer en het toilet zijn eveneens vanuit de slaapkamer te bereiken. Het appartement is voorzien van buitenzonwering (elektrische zonneluifel).

Bijzonderheden:
De huurprijs bedraagt € 995,00 per maand. Dit is inclusief servicekosten van € 327,94 per maand.
In de servicekosten zit onder andere inbegrepen het voorschot elektriciteitsverbruik en voorschot stookkosten.
Minimale huurperiode 1 jaar.
Het appartement is deels gestoffeerd (laminaatvloer en verlichting in alle vertrekken).
Borgsom 1 maand huur € 995,00.
Voor bewoners van Kortonjo is sprake van een toelatingscommissie (i.v.m. de minimale leeftijdsgrens van 55 jaar). De kandidaat huurder zal door het bestuur van de VvE getoetst worden.
De appartementen zijn bedoeld voor personen van 55 jaar of ouder en bieden alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de mogelijkheid tot aanvullende zorgverlening indien gewenst. Het complex maakt deel uit van het woonzorgcentrum van de Vitalis Zorggroep.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars