U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5624 JJ EINDHOVEN

Omschrijving

Jan Romeinstraat 8 Eindhoven

Luxe afgewerkte, ruime patiowoning met verrassende indeling in groene omgeving aan intiem hofje. Zeer ruime woonkamer, leefkeuken, 2 ruime slaapkamers, 2 dakterrassen, een patio, eigen oprit en legio opbergmogelijkheden. Gelegen nabij alle gewenste voorzieningen zoals Winkelcentrum Woensel, het Catharina ziekenhuis, openbaar groen. Stadscentrum op 10 minuten fietsafstand.

Indeling en afwerking
Begane grond
Via de patio te bereiken entreehal met toegang tot garderobe, toilet, ruime trapkast waarin de HR ketel (2007) zich bevindt en ruime lichte woonkamer van ca. 50 m2. De woonkamer met grote schuifpui naar de patio en een bijzondere lichtinval van het hoge raam tussen living en het dakterras. Het hoogteverschil in het plafond geeft de woonkamer een geheel eigentijdse uitstraling!

Vanuit de hal en via de patio te bereiken luxe woonkeuken 4.80x3.50 voorzien van strakke L-vormige Sie Matic kunststof inrichting in een neutrale zacht grijze kleur met royaal composiet aanrechtblad met r.v.s. spoelbak en luxe mengkraag uitgevoerd in Super Steel, Pelgrim 5 pits r.v.s. gaskookplaat met wokbrander, Bauknecht r.v.s. schouwwasemkap, Bauknecht elektrische oven, Bauknecht vaatwasser, veel opbergruimte in kasten , bovenkasten en grote laden. Composietachterwand tpv de kookplaat. Dubbel openslaande deuren naar patio.

Aangrenzend een ruime utilityroom 3.45x2.55 met aansluiting voor wasmachine en wasdroger; veel extra opbergruimte in vaste kastenwand en extra werkblad. Vanuit de hal bereikbaar separaat toilet, tot het plafond betegeld, Villeroy & Boch hoekfontein en hangend toilet op seniorenhoogte.

In de entree en de woonkamer is een fraaie white wash eikenhouten lamelvloer; hardwax behandeld aanwezig. In de keuken en de bijkeuken een tegelvloer kleur antraciet Quartz formaat 60x60cm.

De patio biedt toegang tot de meterkast en de extra ruime berging.

1e verdieping:
Ruime trapopgang naar overloop met raam met uitzicht op de patio.

Master bedroom 6.25x3.45 m vloer laminaat white wash eiken en openslaande deuren naar het balkon.

2e slaapkamer 4.20x3.00 m met schuifpui naar 2e balkon. Smalle design radiator zodat een grote garderobekast geplaatst kan worden.

Luxe tot plafond betegelde badkamer 3.45 x 3.00 , antraciet vloertegels met elektrische vloerverwarming, ligbad met thermostaatmengkraan, ruime inloopdouche met thermostaatmengkraan, brede vaste wastafel met ruime ladekast,hoge kast, verwarmde spiegel met verlichting, design radiotor, hangend toilet.

De gehele 1e verdieping m.u.v. de badkamers is uitgevoerd in spuitwerkwanden met laminaat white wash eiken.

Patio
Oppervlakte ongeveer 30 m2 . Veel privacy en via schuifpui van de woonkamer en de openslaande keukendeuren direct contact met de binnenruimte. Buiten wordt binnen en andersom.

Voortuin
In 2009 opnieuw aangelegde voortuin met grijze grove split en buxus omranding. Door de eenheid in de voortuinen heeft de straat een strakke en verzorgde uitstraling. Grond is eigendom tot aan het midden van de straat.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars