U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5643 LM Eindhoven

Omschrijving

Kalmoesplein 42
Prachtig instapklaar, modern afgewerkt 4-kamerappartement met airconditioning van ruim 100M2, een balkon van ca 10M2 op het zuidwesten en luxe badkamer en keuken, 3 slaapkamers, berging en een eigen parkeerplaats in de kelder. Het appartement is gelegen op de 8e etage van een appartementencomplex wat dateert uit 2007 en heeft een fraai uitzicht over de bossen en de stad Eindhoven. Op loop afstand bevindt zich scholen, boulevard Zuid Eindhoven met meerdere supermarkten, restaurants en winkels.
Een directe bus naar het centrum van Eindhoven stopt direct voor de deur (10 min). Uitvalswegen A2 en A67 zijn in enkele minuten te bereiken met de auto. Tevens is het uitgestrekts natuurpark Leenderheide (bos/heide) binnen loopafstand voor mooie wandelingen te bereiken. U kunt hier prachtig hard lopen en/of fietsen.
Indeling:
Begane grond:
Ruime, gezamenlijke hoofdentree met brievenbussen, bellentableau, videofooninstallatie en lift. Eigen berging met elektra. Op de verdiepingsportiek bevindt zich de meterkast. Deze bevat 7 groepen en aardlekschakelaar.
8e Verdieping:
Ruime ontvangsthal met een keurige toiletruimte voorzien van een hangcloset en fonteintje. Aan de hal grenst tevens een praktische inpandige berging met wasmachineaansluitingen, cv-ketel en de WTW-installatie. De grote woonkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer in houtlook, zeer veel lichtinval én prachtig uitzicht op beboste omgeving. Door de vele raampartijen en openslaande deuren heeft het appartement een open ervaring, wat nog meer ervaart wordt door het ruime balkon met prachtige grote tegels . Er is een open keuken voorzien van een luxe keukeninstallatie (L-opstelling) met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron.
3 slaapkamers
Alle slaapkamers zijn bereikbaar vanuit de hal welke eveneens voorzien zijn van een laminaatvloer. Slaapkamer 1 en 2 zijn ruim van opzet met veel lichtinval. Tevens zijn deze 2 slaapkamers gemakkelijk om te bouwen tot 1 grote slaapkamer, of kan van 1 slaapkamer een aangrenzende walk-in dressingroom gemaakt worden naar de master bedroom. Deze master bedroom is eveneens ruim van opzet met veel lichtinval.. De badkamer is geheel betegeld, en voorzien van een douche en modern wastafelmeubel en 2e toilet.. Zowel de hal, woonkamer, keuken, tussenhal als alle slaapkamers zijn afgewerkt met een hoogwaardige laminaatvloer.

Parkeergarage:
In de parkeergarage is een eigen vaste parkeerplaats met gezamenlijke fietsenstalling

BERGING:
Ruime eigen berging gelegen op begane grond van complex.

Bijzonderheden:
- Ruim, keurig verzorgd en bovenal licht 4 kamerappartement;
- Volledige isolatie, energielabel A;
- Luxe afwerkingniveau en 3 slaapkamers;
- Ruim balkon met prachtig uitzicht en voorzien van luxe vloerafwerking;
- Eigen berging en parkeerplaats inbegrepen;
- Aktieve VVE, servicekosten bedragen thans circa € 112,-- per maand voor het appartement en € 23,50 voor de parkeerplaats.;
- Instapklaar, overtuig uzelf!;
- Aanvaarding in overleg.

In het koopcontract is opgenomen dat het is verboden het verkochte te gebruiken voor kamergewijze verhuur en/of het doen inrichten en/of gebruiken als pension of logiesinrichting. Indien koper het verkochte als hoofdbewoner gaat bewonen, mag koper niet meer dan 1 kamer verhuren of anderszins in gebruik afstaan. Voor elke dag dat in strijd met dit artikel wordt gehandeld, is de eigenaar aan Stichting Trudo een boete verschuldigd van € 500,--. Door de notaris wordt dit artikel in de akte van levering als kwalitatieve verplichting als bedoeld in artikel 6:252 van het BW opgenomen. Voormeld beding zal overgaan op de rechtsopvolgers onder bijzondere titel van de koper, alsmede op al diegenen die op enigerlei wijze een recht van gebruik van het verkochte zullen verkrijgen.

Tevens wordt in het koopcontract opgenomen dat koper zich verplicht tegenover verkoper de woning vanaf de datum van de eigendomsoverdracht niet te vervreemden gedurende een termijn van tenminste 7 maanden. Bij niet nakoming hiervan zal koper aan verkoper een boete verbeuren van 10% van de koopsom


* English note:
Spacious, very well maintenanced, under modern architecture built and luxurious finished 3 bedroom apartment of more then 100 m2 with a big balcony. The apartment has his own storage and parkingspace and is located in a young building nearby schools, supermarkets and a variety of sportfacilities and on a short distance from freeway A2, Eindhoven Airport, High Tech Campus and ASML.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars