U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5658 HZ Eindhoven

Omschrijving

Moderne, uitgebouwde tussenwoning met 3 slaapkamers, luxe keuken, ruime living en aangelegde achtertuin. Buitenberging in achtertuin en achterom naar mandelig terrein waar ruimte is voor parkeren en spelen/ verblijven. Gelegen in Grasrijk dat deelt uitmaakt van de geliefde wijk Meerhoven. Nabij Meerrijk, CityCentrum Veldhoven, park Meerland en goede verbinding met N2/A2 en stadscentrum.

Indeling:
Begane grond:
Nette voortuin. Entree. Hal met toilet, meterkast, trapopgang naar 1ste verdieping en toegang tot de woonkamer. Gehele begane grond vloer voorzien van moderne tegelvloer met vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van Renostuc. Meterkast met voldoende elektragroepen en krachtstroom voor elektrisch koken. Toilet voorzien van een fonteintje en zwevend closet en deels betegelde wanden. Via vloerluik in hal is de kruipruimte te bereiken.

Woonkamer met open keuken voorzien van tegelvloer met vloerverwarming en Renostuc wanden. In de woonkamer bevindt zich een grote voorraad-/inloopkast met de verdeler van de vloerverwarming. De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. De luxe, hoogglans witte keuken in hoekopstelling is voorzien alle gewenste apparatuur en keurig afgewerkt met kunststof aanrechtblad en rvs spoelbak. Een vaatwasser, inductiekookplaat, rvs afzuigkap, oven, koelvriescombinatie en een combi oven/magnetron maken dit de ideale keuken. Voldoende bergruimte middels de onderkasten aan de keuken- én woonkamerzijde. Middels een deur is de achtertuin te betreden. Er is veel daglichttoetreding door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning.

1ste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers, technische ruimte/ berging en badkamer. Over de gehele verdieping is een nette laminaatvloer aanwezig en zijn de wanden netjes afgewerkt met Renostuc.
Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig, allen met fijne afmetingen. Praktische berging/ technische ruimte aan de achterzijde gelegen met opstelling van de HR combi c.v.-ketel, mechanische ventilatie, aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Extra bergruimte in de bovenkasten.
Ruime badkamer met baddouchecombinatie, luxe wastafelmeubel, 2e zwevend toilet en radiator. De wanden zijn grotendeels voorzien van tegelwerk.

Tuin:
Aangelegde voortuin en fraai aangelegde achtertuin, voorzien van een terras met bestrating, borders en tevens een stukje gazon, houten schuttingen en poort naar achterom. De tuin is voorzien van een buitenkraan en er is een houten berging aanwezig en voorzien van elektra.

Algemeen:
- Kadastraal bekend: Gemeente Strijp, sectie G, nummer 2732.
- Perceeloppervlakte circa 125 m².
- Woonoppervlakte circa 102 m².
- Inhoud woning circa. 362 m3.
- Bouwjaar woning circa 2013.
- De woning is optimaal geïsoleerd en wordt mechanisch geventileerd.
- Kosten bijdrage onderhoud mandelig terrein circa € 101,47 per jaar.
- De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is voorzien van een Intergas HR-gas combi cv-ketel (eigendom).
- Aanvaarding in overleg.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars