U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5632 JP EINDHOVEN

Omschrijving

Lierstraat 8 Eindhoven

Goed onderhouden, over de volle breedte uitgebouwde eengezinswoning met 4 slaapkamers en achtertuin op het westen. Gelegen aan een rustige, doodlopende straat in de wijk Eckart in stadsdeel Woensel nabij natuurgebied de Dommelvallei, winkelcentrum en scholen etc. De woning heeft een nokverhoging waardoor een volledige slaapkamer op de 2e verdieping gecreëerd is.

INDELING:
BEGANE GROND:
Diepe voortuin. Entree, meterkast met 8 elektragroepen. Volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein. Praktische kelderkast met opbergruimte. Ruime, lichte uitgebouwde woon/ eetkamer met een deur naar de achtertuin op het gunstige westen. Recentelijk vernieuwde tegelvloer woon-eetkamer,keuken, hal en toilet. L-vormige keuken met kunststof keukenopstelling voorzien van 6-pitsgaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, gootsteen en onder- en bovenkasten.

1e VERDIEPING:
Overloop met daaraan 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 (12,5m2) aan de achterzijde met kunststof kozijn met rolluik. Slaapkamer 2 (9m2) aan de voorzijde met stucwerk wandafwerking en rolluik. Slaapkamer 3 (5,25m2) een fijne kleine slaapkamer met kunststof kozijn, rolluik en schroten plafond. Nette, betegelde doucheruimte met vaste wastafel, designradiator, douche met thermostaatkraan en douchedeur. Via vaste trap toegang tot 2e verdieping.

2e VERDIEPING:
Zolderverdieping met nokverhoging over de volle breedte aan de achterzijde van de woning, het betreft slaapkamer 4 met over de volle breedte kunststof kozijnen met rolluiken. Onder de kapschuinte is er veel bergruimte en tevens is er een kast gesitueerd met opstelling cv ketel (huur).

TUIN & BERGING:
Keurige voortuin met vaste beplanting en bestrating. Geheel omheinde achtertuin met achterom, elektra, terras en zonneluifel over de volle breedte. Achterin de tuin staat een stenen berging met elektra en wasmachine-aansluiting en een extra grote overkapping. Deze overkapping is o.a. geschikt om nog lang heerlijk buiten te zitten, tevens uitstortgootsteen aanwezig en een achterom.

Algemeen:
- zonneluifel aan voor- en achterzijde begane grond.
- rolluiken op 1ste en 2de verdieping.
- gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en in alle ramen zijn horren aanwezig (muv badkamer).
- spouwisolatie aanwezig.
- brede, doodlopende straat met parkeervakken aan één zijde van de weg.
- perceeloppervlakte circa 159 m2.
- bouwjaar circa 1965.
- cv combi ketel (huur circa 30 euro per maand).


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars