U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5625 SK EINDHOVEN

Omschrijving

In Woensel, wijk Vlokhoven gelegen uitgebouwde hoekwoning op zeer ruim perceel (278 m2) met maar liefst 5 slaapkamers! Deze zeer goed onderhouden en volledig geïsoleerde woning en gemoderniseerde woning is instapklaar. Door de grote zijtuin biedt deze woning extra mogelijkheden. Gelegen nabij uitvalswegen, op loopafstand van Winkel Centrum Woensel en op fietsafstand van stadscentrum. In de nabijheid van Henri Dunantpark.

Indeling
Begane grond: entree met net, geheel betegeld toilet voorzien van raam. Praktische trapkast waar ook de meterkast is geplaatst. De groepenkast is vernieuwd met 8 elektragroepen met 8 aardlekschakelaars. Hal is voorzien van een nette tegelvloer. Toegang tot de ruime doorzonwoonkamer met massief eiken vloer en sfeervolle houtkachel (ter overname) en toegang middels openslaande deuren tot de achtertuin. De woning is in 2009 over de gehele breedte uitgebouwd. Via de woonkamer zijn er 2 doorgangen naar de keuken. De volledige begane grond is uitgevoerd met hardhouten kozijnen en isolerende beglazing. De keuken in hoekopstelling met voldoende onder- en bovenkasten is voorzien van alle gewenste apparatuur zoals combi oven/ magnetron, gasfornuis met oven, afzuigkap met motor en vaatwasser. Tevens en dubbele spoelbak aanwezig onder het raam. Er is plaats om uw eigen losstaande koelkast te plaatsen. Tevens designradiator aanwezig en nette tegelvloer.

De gezellige achtertuin is op het zuiden gelegen voorzien van bestrating en verschillende borders. Er is een handbediend zonneluifel aanwezig op de achtergevel. Achter in de achtertuin is de praktische berging met luifel gelegen. De achterom geeft toegang tot de achtergelegen brandgang die weer toegang geeft tot de openbare weg.

De ruime zijtuin is op het westen gelegen, hier kunt u van de ondergaande zon genieten!

1ste verdieping:
Te bereiken via met tapijt beklede trapopgang. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers met fijne afmetingen en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning ligt de vernieuwde badkamer met luxe douchecabine met thermostaatkraan, 2e toilet, wastafel met een groot meubel, raam en radiator. De gehele verdieping is voorzien van isolerende beglazing.

2e verdieping:
Via VASTE trap is de ruime voorzolder te bereiken die toegang geeft tot slaapkamer 4 en 5. Op de voorzolder hangt de combi cv ketel (Nefit 1997) en hier is de wasmachineaansluiting aanwezig. Het dak van de woning is geïsoleerd. Het raam op de voorzolder is het enige raam in de woning met enkele beglazing.

Slaapkamer 4 en 5 hebben beiden fijne afmetingen resp. circa 12,5 en 14 m2. Beide slaapkamers zijn voorzien van grote dakkapellen met draaikiepramen en HR++ beglazing en nette laminaatvloer. Aan beide zijden is bergruimte achter knieschot aanwezig.

- Een goed onderhouden woning;
- Ruim perceel van maar liefst 278 m2;
- Zeer ruime zijtuin op het westen, dit maakt deze woning nog interessanter;
- Nagenoeg volledig geïsoleerde woning;
- 5 slaapkamers aanwezig;
- Achtertuin op het zonnige zuiden;
- Parkeergelegenheid op eigen perceel of op de openbare weg;
- Schoorsteen wordt ieder jaar geveegd;
- Gelegen aan rustige weg in woonwijk;
- Woonkamer begane grond voorzien van erker.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars