U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5621 GW Eindhoven

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime vooroorlogse woning, betaalbaar en die je nog geheel naar eigen smaak kunt afwerken? Lees dan snel verder!

Begane grond:
Via ruime voortuin die geheel verhard is, is de toegang naar de woning. Voordeur met tot de hal waar ook de meterkast is. Deur naar doorzonwoonkamer met in de achtergevel een schuifpui die toegang geeft tot de achtertuin. Tussenportaal met trapopgang naar eerste verdieping, toegang tot de betegelde toiletruimte met staand closet en fonteintje en toegang naar de keuken. Dichte eenvoudige keuken. De volgende apparatuur is aanwezig: gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Op de vloer ligt een tegelvloer. Via achterdeur is de toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Royale overloop met opstelplaats voor de wasmachine, met daaraan gelegen drie slaapkamers, eenvoudige doucheruimte en separaat tweede toilet. De hoofdslaapkamer is over de volle breedte aan de voorzijde gelegen en heeft een wastafel. Slaapkamer 2 en 3 zijn aan de achterzijde gelegen, waarvan er 1 toegang heeft tot een klein balkon.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Aan de voorzijde ligt een zeer ruime zolderruimte met een dakkapel en dakraam. Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer en een tweede keuken voorzien van een eenvoudig aanrechtblok en gasaansluiting. Tevens is op de zolder de opstelling van CV combiketel en is er nog een bergvliering aanwezig.

Achtertuin:
De achtertuin is op het zuidoosten gelegen, is grotendeels bestraat met sierbestrating. De stenen berging, die achter in de tuin staat, is voorzien van elektra. Er is een zijpoort met de toegang tot de onderdoorgang gelegen naast de woning.

De straat heeft voldoende parkeermogelijkheden en ligt nabij Strijp-S, het centrum, park, scholen, kinderopvang en uitvalswegen.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars