U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5655 AM Eindhoven

Omschrijving

Een verrassend ruime tussenwoning op een rustige woonlocatie in de gewilde wijk "Hanevoet" in Eindhoven. De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, een ruime living en open keuken en is gelegen in een kindvriendelijke buurt in de directe nabijheid van een speeltuintje. Mogelijkheid tot aankoop van de nabij gelegen garagebox.

Indeling.
Recentelijk vernieuwde voortuin met vaste plantenbak, moderne bestrating en border. Entree, ruim opgezette hal en toegang tot woonkamer, toilet en inpandige berging aan de voorzijde van de woning. Vloer voorzien van laminaatvloer. Toiletruimte met toilet en fonteintje, wanden deels betegeld. Vanuit de hal is de berging aan de voorzijde bereikbaar, ideaal om te gebruiken als hobbykamer of bergruimte. Verrassend hierbij is de grote bergruimte op de 1ste verdieping, met raam, die te bereiken is vanuit deze hobbykamer/ bergruimte.

De woon/eetkamer in z-vorm met laminaatvloer geeft aan de voorzijde zicht op het brede looppad. Aan de achterzijde is er goed zicht op de ruime achtertuin en veel lichtinval door de grote raampartij met openslaande deuren. De woon/eetkamer staat in een half open verbinding met de keuken. Open trap naar 1ste verdieping.

De lichte en royale keuken (2013) is uitgevoerd in een keukeninrichting in hoekopstelling met onder- en bovenkasten. De keuken beschikt over een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap met motor en koelkast. De korte scheidingswand tussen keuken en woonkamer kan eenvoudig verwijderd worden.

Aan de achterzijde van de keuken bevindt zich de klompenkast met toegang tot de achtertuin. De aangelegde achtertuin (noordwesten) is voorzien van bestrating, gazon, borders met beplanting, houten schuur en een eigen achterom.

1e verdieping.
De overloop met vloerbedekking biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde (ca. 15m2). Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde (ca. 9m2). Slaapkamer 3 gelegen aan de voorzijde van de woning (ca. 12m2). Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en dubbele beglazing (2014). Op verschillende kamers is een houten betimmering aanwezig die indien gewenst, eenvoudig verwijderd kan worden.

De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, separate douche wastafel met meubel, handdoekradiator, zwevend toilet en bidet. Dit nette geheel is in lichte kleuren afgewerkt en vormt een compleet plaatje!

2e verdieping.
Middels een vaste trap is de zolder te bereiken. Voorzolder met toegang tot de zolderkamer, de was-/stookruimte en een bergruimte. In de was-/stookruimte bevindt zich de opstelling combi CV-ketel (2005) aansluiting wasapparatuur en ventilatie-unit.
De zolderkamer is ruim van opzet en voorzien van een kunststof dakkapel (2002). Onder de dakschuinte is extra bergruimte aanwezig. Tevens is de zolderkamer voorzien van een vaste wastafel met meubel en vloerbedekking.

Het betreft hier een nette, ruime woning, rustig gelegen met verschillende mogelijkheden. Wenst u een bezichtiging dan maken we hiervoor graag een afspraak, FLOW Makelaars 040-2112527.

Bijzonderheden:
- De woning heeft opvallend veel bergruimte, begane grond maar ook 1ste en 2e verdieping.
- Woning is rustig gelegen aan een autovrij hofje met speeltuintje en groen;
- Op loopafstand van winkelcentrum Kastelenplein.
- En gelegen op fietsafstand van diverse grote bedrijven zoals ASML, Maxima Medisch Centrum en de High Tech Campus;
- Mogelijkheid tot aankoop van nabij gelegen garagebox zonder elektra, vraagprijs € 17.500,= k.k. Kadastraal bekend Gestel, sectie B, nummer 1947.
- Woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Voortuin is recentelijk fraai aangelegd in één geheel met de buren.
- De woning heeft 4 slaapkamers en is gebouwd in circa 1973.
- Kadastraal bekend Gestel, sectie B, nummer 1942, groot circa 158m2.
- Nabij A2/N2 gelegen en de rondweg van Eindhoven.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars