U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5643 JR Eindhoven

Omschrijving

“Sinds 1996 woon ik met veel plezier in deze woning en vanaf 2007 samen met mijn vrouw. Onze woning is de afgelopen jaren een echt thuis geworden. Direct bij de eerste aanblik viel ik voor de prachtige boomrijke straat en karakteristieke gevel. Ook van binnen heeft de woning karakter. Mede veroorzaakt door de originele paneeldeuren die zich overal in huis bevinden en de nog aanwezige terrazovloer. Ook de omgeving heeft genoeg te bieden. Binnen 15 minuten fietsen zijn we in het centrum van de stad of als je de andere kant op loopt, ben je in 5 minuten in natuurgebied Stratumse Heide. Onze dagelijkse boodschappen doen we in het pas geopende winkelcentrum Boulevard Zuid aan de Heezerweg. We hebben een heerlijke tijd beleefd in deze woning, maar we hebben ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een levensloop bestendige woning. Wij hopen dat de toekomstige bewoners van deze woning er net zo’n fijne tijd zullen hebben als dat wij hebben gehad’’ . Aldus de verkopers.

Op zoek naar een goed onderhouden sfeervolle vooroorlogse woning met 3 slaapkamers, ruime zolder (met mogelijkheid voor vierde slaapkamer) en een tuin op het zuidwesten gelegen in een prachtige en geliefde straat in Stratum? Lees dan snel verder!

Indeling:

Begane grond
Via een keurige voortuin is de entree naar de woning. De hal is deels voorzien van (de nog orginele) wandbetegeling en heeft een terrazzovloer. Gang met toegang tot het toilet, de kelderkast, de woonkamer en keuken.

Toilet
Deels betegelde (orginele tegels) toiletruimte met terrazzovloer.

Kelderkast
Verdiepte en ruime kelderkast met de groepenkast en aansluiting water- en gasmeter.

Woonkamer
Ruime en lichte doorzonwoonkamer met eikenhouten visgraatparketvloer en met aan de voorzijde glas-in-lood ramen.

Keuken
Moderne keuken, vernieuwd in 2008 met voldoende onder- en bovenkasten en voorzien van een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap en oven. Met opstelplaats voor een vrijstaande ijskast (deze is eventueel ter overname). De keuken is voorzien van een terrazzovloer en vanuit de keuken is via de achterdeur de tuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Overloop voorzien van laminaatvloer met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1
De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft een inbouwkast en is voorzien van een parketvloer.

Slaapkamer 2
Grote slaapkamer aan de voorzijde, nu in gebruik als atelierruimte, met een inbouwkast en een vaste wastafel.

Slaapkamer 3
De kleinere slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van laminaatvloer.

Badkamer
Moderne badkamer vernieuwd in 2012 welke geheel is betegeld en van alle gemakken voorzien zoals een ligbad, inloopdouche, wastafel met meubel, hangtoilet en twee designradiatoren.

Tweede verdieping
Vaste trap naar de zolderverdieping ingedeeld in een grote open zolderkamer, deels met een muurtje gescheiden en met een grote dakkapel aan de voorzijde. Deze ruimte is voorzien van een laminaatvloer en heeft deels nog een bergvliering.
Separaat washok gelegen aan de achterzijde met aansluiting voor wasmachine. Tevens is hier de cv-combiketel opgesteld (Nefit uit 2012). Een Velux dakraam zorgt voor daglicht en ventilatie. Vanuit het washok is er de toegang naar de bergruimte en er is ook nog volop bergruimte aanwezig onder de kapschuinte.

Tuin
De fraai aangelegde tuin ligt op het zonnige zuidwesten. Over de volle breedte van de achtergevel hangt een zonnescherm.
Achter in de tuin staat de grote stenen berging (oppervlakte 16 m2) voorzien van elektra. Via de berging is de poort met toegang tot het achtergelegen pad bereikbaar.
In het midden van de tuin is een extra houten tuinhuis geplaatst (oppervlakte 4 m2). Ideaal voor het opbergen van extra tuinspullen of tuinmeubelen.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar: 1938
• Woonoppervlakte: 115 m² (excl. berging en tuinhuis 20 m2)
• Inhoud: 412 m³
• Perceeloppervlakte: 143 m²
• De woning heeft vele originele elementen zoals paneeldeuren, terrazzovloer en tegeltjes in hal en toilet
• Deels voorzien van isolerende beglazing (begane grond en op zolder voorzetramen).
• Gelegen nabij uitvalswegen, winkels en groen.
• Aanvaarding in overleg.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars