U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5643 NT Eindhoven

Omschrijving

In gewilde wijk gelegen ruime hoekwoning met garage en achterom. Gelegen in geliefde wijk Tuindorp (Stratum). Alle gewenste voorzieningen, zoals scholen, winkels, kinderdagverblijf, gezondheidscentrum, park en uitvalswegen bevinden zich in de nabijheid. Binnen 5 minuten bent u per fiets in het stadscentrum van Eindhoven. Een nieuwe koper dient rekening te houden met extra kosten; de woning heeft op dit moment een casco aanbouw aan de keuken die nog verder afgewerkt dient te worden. De zolder is nu in gebruik als bergzolder. Wenst u hier een volwaardige slaapkamer, dan dient u ook nog rekening te houden met extra kosten hiervoor.

INDELING

Begane grond:
Ruime hal met trapopgang, toilet, trapkast met meterkast (4 groepen en aardlekschakelaar) en toegang tot de keuken en woonkamer. De hal is voorzien van stucwerk wanden en nette vinylvloer.
Mooie ruime doorzonwoonkamer voorzien van een nette laminaatvloer. Onder de laminaatvloer ligt een geïsoleerde betonnen vloer. De woonkamer is voorzien van stucwerkwanden (spachtelputz).
Separate eenvoudige keuken met deur naar achtertuin. De begane grond vloer in de keuken is voorzien van een nette vinylvloer. Aan de keuken is momenteel een casco aanbouw geplaatst. Deze is nog niet verder afgewerkt!
Achterin de tuin is de ruime garage gelegen en komt uit op het achtergelegen terrein.
De achtertuin is deels ommuurd en toegankelijk via een zijpoort.

Eerste verdieping:
Trap naar eerste verdieping voorzien van vloerbedekking. Indeling: overloop, 3 slaapkamers, inbouwkast en gemoderniseerde badkamer. 2 ruime slaapkamers aan de voor- en achterzijde; de oude wasruimte is komen te vervallen, waardoor de slaapkamers aan de voor- en achterzijde zijn vergroot. Slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde.
De luxe in lichte kleuren afgewerkte badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een moderne wastafel met meubel, een separate inloopdouche met themostaat kraan en douchecabine en een 2e hangtoilet. De badkamer is tot aan het plafond betegeld.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de voorzolder met opstelling Nefit combi cv-ketel uit 2006 en aansluiting voor de wasmachine. Zolderkamer voorzien van twee eenvoudige dakramen met voldoende bergruimte onder de kapschuinte. De zolder is niet geïsoleerd. Mogelijkheid aanwezig om hier nog een extra ruime slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden:
* Hoekwoning op ruim perceel met ruime voortuin
* HR combi cv ketel Nefit (2006).
* nette laminaatvloer op eerste verdieping
* De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (mu.v. voordeur en dakraam zolder)


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars