U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5632 HN Eindhoven

Omschrijving

OMSCHRIJVING
In gewilde en kindvriendelijke woonomgeving “Eckart” ligt deze perfect afgewerkte tussenwoning met riante voor, - en achtertuin aan een autoluw hofje. De woning heeft een moderne keuken, grote woonkamer, 3 slaapkamers 1 badkamer en een riante zolder met vaste trap waar 4e slaapkamer zich bevindt. De woning heeft 14 zonnepanelen, dus volledig energie neutraal. Energielabel A, en airconditioning. Tevens de mogelijkheid tot bijkopen van een losse garagebox met elektra.
Begane grond:
Middels entreehal toegang tot de trapopgang, woonkamer, trapkast en toiletruimte. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van vrij hangend toilet met fonteintje. De hal en het toilet hebben vloerverwarming.
Ruime woonkamer met airconditioning, een open keuken verbinding voorzien van een mooie houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafondafwerking. Alle kozijnen zijn van kunstof met HR++ glas. In de nieuwe is de toegang tot de tuin. Mooie nieuwe open keuken met vaatwasser, koelkast, gaskookplaat met 4 pitten, afzuigkap, combimagnetron, en spoelbak.
Aan de achterzijde van de woning is over de gehele lengte een serre aangebouwd met schijfdeuren waardoor er een fijne uitbouw ontstaan waar men lekker kan vertoeven.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is geheel gerenoveerd en is voorzien van een inloopdouche, radiator, wastafel met meubel.
Slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde en circa 14 m2 groot. Voorzien van een laminaatvloer, strakke wand- en plafond afwerking en kunstof kozijnen met HR++ beglazing. Deze kamer heeft airconditioning!
Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde en ca 7 m2 groot. Voorzien van kunstof kozijnen met HR++ beglazing en ingericht als dressing.
Slaapkamer 3 gelegen aan de voorzijde en circa 9 m2 groot. Voorzien van een laminaatvloer, strakke wand- en plafond afwerking en kunstof kozijnen met HR++ beglazing.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap is de zolder bereikbaar. De zolder is nu in gebruik als 3e slaapkamer. De zolder heeft een dakkapel en is ook voorzien van kunstof kozijnen met HR++ beglazing. Tevens is hier ook airconditioning!! Op de voorzolder is nog extra bergruimte, wasruimte en de c.v.-ketel alsmede de regelunit voor de zonnepanelen.

Tuin:
Royale achtertuin op het noordoosten. De achtertuin is smaakvol onderhoudsarm ingericht met een gezellige overkapping, elektra en verlichting. De tuin heeft een praktische berging met elektra. De voortuin is voorzien van vaste beplanting en diversen soorten grind in een mooi motief.

Algemeen:
* Bouwjaar 1967
* Grote kunstof serre aan de achterzijde
* Gehele woning kunstof kozijnen met HR++ beglazing
* Dak, - en spouwisolatie alsmede vloerisolatie
* De woonoppervlakte van de woning bedraagt 96 m2.
* De inhoud van de woning is 337 m3
* Perceelgrote 157m2
* 14 zonnepanelen op het dak dus energie neutraal!
* Op diversen kamers airconditioning

Algemeen:
Het betreft hier een perfect afgewerkte instapklare woning met oog voor detail. De woning is ideaal als starterswoning, heeft overal airconditioning en is voorzien van 14 zonnepanelen. De nieuwe bewoner heeft 1e keus voor het bijkopen van de losse garagebox van 18M2 met elektra en elektrische deur. De woning ligt zeer centraal ten opzichte van het stadscentrum, Winkelcentrum Woensel XL, Meubelplein Ekkersrijt en het prachtige natuurgebied de Dommelvallei.. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar de A2, A58 en A50.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars