U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5632 HN Eindhoven

Omschrijving

OMSCHRIJVING
In gewilde en kindvriendelijke woonomgeving “Eckart” ligt deze uitgebouwde en perfect afgewerkte hoekwoning met riante voor, - en achtertuin aan een autoluw hofje. De woning biedt een geweldige mogelijkheid tot werken aan huis zonder afbreuk te doen aan een slaapkamer. De woning heeft een moderne keuken, grote woonkamer met vloerverwarming, 2 slaapkamers 2 badkamers en een riante zolder met vaste trap waar 3e slaapkamer zich bevindt. Tevens de mogelijkheid tot bijkopen van een losse garagebox met elektra.

Begane grond:
Middels entreehal toegang tot de trapopgang, woonkamer, trapkast en toiletruimte. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van vrijhangend toilet. De hal en het toilet hebben vloerverwarming.
Ruime, uitgebouwde, woonkamer met haardschouw voorzien van tegelvloer met eveneens vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafondafwerking. Alle kozijnen zijn van kunstof met HR++ glas. De puien over de volle achterbreedte geven veel lichtinval. In de keuken met vloerverwarming is de toegang tot de tuin. Mooie open keuken met vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat met 4 zones, combimagnetron, losse oven en spoelbak.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers en 2 badkamers.
De 1e badkamer is geheel gerenoveerd en is voorzien van een inloopdouche, bad, wastafel en vrijhangend toilet. De 2e badkamer is vintage. Of terwijl dit was de oude badkamer welke nog volledig functioneel is met douche en wastafel.
Slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde en circa 14 m2 groot. Voorzien van een laminaatvloer, strakke wand- en plafond afwerking en kunstof kozijnen met HR++ beglazing.
Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde en circa 9 m2 groot. Voorzien van een laminaatvloer, strakke wand- en plafond afwerking en kunstof kozijnen met HR++ beglazing.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap is de zolder bereikbaar. De zolder is nu in gebruik als 3e slaapkamer. De zijramen zorgen voor veel licht en zijn ook van kunstof met HR++ beglazing. Op de voorzolder is nog extra bergruimte, wasruimte en de c.v.-ketel.

Tuin:
Zeer royale achtertuin door de hoekligging op het noordoosten. Het is zelfs mogelijk je auto te parkeren op eigen terrein. De achtertuin is volledig bestraat en heeft een praktische berging met elektra. De voortuin is voorzien van vaste beplanting en gazon.

Algemeen:
* Bouwjaar 1967
* Grote aanbouw aan zijgevel (ideaal voor thuiswerkers)
* Gehele woning kunstof kozijnen met HR++ beglazing
* Dak, - en spouwisolatie
* De woonoppervlakte van de woning bedraagt 120 m2.
* De inhoud van de woning is 400 m3
* Perceelgrote 287m2

Het betreft hier een perfect afgewerkte en uitgebouwde woning op een riant hoekperceel. De woning is ideaal als starterswoning. Door de prachtige uitbouw is er een luxe speel/werkkamer gecreëerd zonder afbreuk te doen aan de slaapkamers. De nieuwe bewoner heeft 1e keus voor het bijkopen van de losse garagebox van 18M2 met elektra en elektrische deur. De woning ligt zeer centraal ten opzichte van het stadscentrum, Winkelcentrum Woensel XL, Meubelplein Ekkersrijt en het prachtige natuurgebied de Dommelvallei.. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar de A2, A58 en A50.


Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Eindhoven.



Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars