U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5658 RE EINDHOVEN

Omschrijving

Waterrijk Meerhoven tweekapper type C

Een eigen unieke woning bouwen en dat voor de prijs van een woning in projectmatige bouw? Bij deze twee- kapper is het mogelijk. Gelegen in de exclusieve wijk Waterrijk in Meerhoven, de plek wordt in samenspraak met u en de gemeente bepaalt. Het betreft een moderne woning met alle voorzieningen van deze tijd en voldoende ruimte voor een gezin.

Kenmerken:
• korte voorbereidingstijd
• korte bouwtijd
• prijszekerheid vanaf het begin
• duurzaamheid
• één aanspreekpunt
• volledige begeleiding t/m de oplevering
• maximale invloed op het ontwerp
• uniek product (geen serie)
• flexibiliteit in de maat van het kavel
• zeer scherpe prijs, projectmatig prijsniveau
• maatwerk: wonen naar eigen wens
• fraaie duurzame materialen

Getallen betreffende type C:
- kaveloppervlakte circa 239m2;
- inhoud van de circa 505m3 excl. berging;
- bruto vloeroppervlakte circa 147m2 excl. berging;
- bruto vloeroppervlakte van de berging circa 7,5m2
- verkoopprijs v.o.n. euro 318.000,= Deze prijs is voor de woning zoals hier getoond inclusief berging, leges- en advieskosten en bouwbegeleiding.

De plattegronden (exclusief meubels en keuken) daar is de prijs op gebaseerd, maar deze zijn op vele manieren te wijzigen, zie brochure voor de mogelijkheden.

De kleurstellingen aan de buitenzijde zijn flexibel, zie de artist impressions met de verschillende kleurmogelijkheden. De woning heeft zijn eigen combi cv-ketel en wordt dus niet aangesloten op stadsverwarming, koken op gas behoort dus tot de opties!

Gefundeerd maatwerk
Deze tweekapper is geen seriematige woning met standaard details, maar echt maatwerk: uw unieke thuis. Een thuis dat u tegen een scherpe prijs kunt laten bouwen. Aanpassingen in de kavelmaat, het volume, de plattegronden, nog betere energieprestaties, kleurkeuze of verdergaande veranderingen: vanuit de basis van ons ontwerp is het allemaal mogelijk. Deze aanpassingen bedenken en ontwerpen we samen met u, zonder extra kosten.

Unieke tweekapper
Zoals deze tweekapper wordt er maar één gebouwd. Vanzelfsprekend voldoet de woning aan alle geldende regels en normen op het gebied van woningbouw. Het huis wordt gebouwd van fraaie duurzame materialen en verrassende details. De gevel, het dak en de vloer zijn bovendien bovenmatig goed geïsoleerd. Hierdoor is de tweekapper bijzonder duurzaam.

De omgeving
Waterrijk (een van de delen van Meerhoven) is een groene en autoluwe wijk. Op loopafstand liggen een school, winkel- en sportvoorzieningen en speelgelegenheden, evenals een fantastisch park. In de directe omgeving staan hoge, volwassen bomen. De tweekapper ligt aan een fruitboomgaard die toegankelijk is voor voetgangers. Auto’s komen via een achterstraatje bij de woningen, dat daardoor een typisch Brabantse achterom heeft. De exacte positie van de kavel wordt in overleg met u en de gemeente gekozen in twee aangegeven zones. Dit hoekkavel is dus indicatief.

Hoe gaat het nu verder?
Bent u geïnteresseerd? Bel met ons kantoor in Eindhoven en vraag naar Miranda Scheffers, of stuurt u een mail.

Alle plattegronden en impressies zijn onder voorbehoud. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars