U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5658 RE Eindhoven

Omschrijving

Unieke vrijstaande woning Waterrijk

Unieke vrijstaande woning
Zoals deze vrijstaande woning wordt er maar één gebouwd. Vanzelfsprekend voldoet de woning aan alle geldende regels en normen op het gebied van woningbouw. Het huis wordt gebouwd van fraaie duurzame materialen en verrassende details. De gevel, het dak en de vloer van heThuis zijn bovendien bovenmatig goed geïsoleerd. Hierdoor is heThuis bijzonder duurzaam.

Gefundeerd maatwerk
heThuis is geen seriematige woning met standaard details, maar echt maatwerk: heThuis is uw unieke thuis. Een thuis dat u tegen een scherpe prijs kunt laten bouwen. Aanpassingen in de kavelmaat, het volume, de plattegronden, kleurkeuze of verdergaande veranderingen: vanuit de basis van deze van ons ontwerp is het allemaal mogelijk.

De omgeving
Waterrijk (een van de delen van Meerhoven) is een groene en autoluwe wijk. Op loopafstand liggen een school, winkel- en sportvoorzieningen en speelgelegenheden, evenals een fantastisch park.
In de directe omgeving staan hoge, volwassen bomen. heThuis ligt aan een fruitboomgaard die toegankelijk is voor voetgangers. Auto’s komen via een achterstraatje bij heThuis, dat daardoor een typisch Brabantse achterom heeft.

De exacte positie van de kavel wordt in overleg met u en de gemeente gekozen in de twee aangegeven zones. Dit hoekkavel is dus indicatief.
Getallen:
kavelopppervlakte: ca. 318m2
inhoud: ca. 590m3 excl. Berging
BVO: ca. 204m2 excl Berging
BVO berging: ca. 7,5m2
Verkoopprijs (v.o.n.) euro 449.000,-

Deze prijs is voor de woning (incl. berging, leges, advieskosten, bouwbegeleiding) zoals hier getoond. Aanpassingen in de kavelmaat, het volume, de plattegronden, nog betere energieprestatie, kleurkeuze of verdergaande veranderingen: vanuit de basis van ons ontwerp is het allemaal mogelijk. Deze woning is niet aangesloten op stadsverwarming maar heeft zijn eigen combi cv-ketel en koken op gas is dus ook een optie!


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars