U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5658 RG Eindhoven

Omschrijving

Unieke ruime tweekapper op hoekkavel in Waterrijk Meerhoven, Waterstad 87 te Eindhoven

Onder architectuur (Van Helmond Zuidam architecten) ontworpen tweekapper. De bouw is gestart en de oplevering wordt verwacht voor medio 2016.
De woning is gelegen in de geliefde en exclusieve wijk Waterrijk Meerhoven op een hoekkavel met een achtertuin op het zuidwesten.

Indeling:
Begane grond:
Ruime entree, met toilet en meterkast en toegang tot de leefkeuken. Hier kunt u naar wens de keukenopstelling plaatsen en er is tevens ruimte voor een grote eettafel. Vanuit de leefkeuken is er toegang tot de speel/werkkamer aan de tuinzijde. De woon/zithoek is aan de voorzijde van de woning gelegen en biedt zicht op de groenstrook. Dit biedt een rustig beeld omdat er geen auto’s rijden aan de voorzijde van uw woning. Een prachtig detail is de trap naar de 1ste verdieping die in het midden van de begane gesitueerd is, op deze manier wordt de leefkeuken van de woonkamer gescheiden. Vanuit de keuken is de praktische trapkast bereikbaar. Zowel de leefkeuken en de speelkamer bieden toegang tot de tuin op het zuidwesten. Tegen een meerprijs is het mogelijk om achter in de tuin een berging te plaatsen met, indien gewenst, een carport.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 fijne slaapkamers, ruime badkamer en praktische bergkast en vaste trap naar 2e verdieping. Voor de afwerking van de badkamer is een stelpost opgenomen voor tegelwerk en sanitair.

Tweede verdieping:
Grote slaapkamer met toegang tot technische ruimte en tevens extra ruimte aanwezig om een 2e badkamer te creëren.

Algemeen:
- Prachtige ligging op hoekkavel;
- Tuin op zuidwesten;
- In de prijs is een stelpost opgenomen voor tegelwerk en sanitair in badkamer en toilet, deze bedragen voor wand- en vloertegelwerk resp. 25 en 35 euro ex BTW. De stelpost voor sanitair bedraagt 4.000,= euro ex BTW.
- De keukenopstelling is niet in het geheel inbegrepen maar daarom volledig naar eigen wens in te vullen;
- Wanden worden nagenoeg schilderklaar opgeleverd.
- De woning is voorzien van vloerverwarming.
- Verwachte oplevering medio 2016.
- Bouwbegeleiding gedurende het hele bouwtraject.

Unieke tweekapper
Zoals deze tweekapper wordt er maar één gebouwd. Vanzelfsprekend voldoet de woning aan alle geldende regels en normen op het gebied van woningbouw. Het huis wordt gebouwd van fraaie duurzame materialen en verrassende details. De gevel, het dak en de vloer zijn bovendien bovenmatig goed geïsoleerd. Hierdoor is de tweekapper bijzonder duurzaam.

De omgeving
Waterrijk (een van de delen van Meerhoven) is een groene en autoluwe wijk. Op loopafstand liggen een school, winkel- en sportvoorzieningen en speelgelegenheden, evenals een fantastisch park. In de directe omgeving staan hoge, volwassen bomen. De tweekapper ligt aan een fruitboomgaard die toegankelijk is voor voetgangers. Auto’s komen via een achterstraatje bij de woningen, dat daardoor een typisch Brabantse achterom heeft.

Bent u geïnteresseerd? Bel met ons kantoor in Eindhoven, 040-211 25 27 en vraag naar Miranda Scheffers, of stuurt u een mail.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars