U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5658 RC EINDHOVEN

Omschrijving

In 2010 gerealiseerde onder architectuur gebouwde luxe villa, prachtig gelegen aan groenstrook in deelplan Waterrijk in Meerhoven. Deze woning biedt alle comfort, lichte ruimtes, is smaakvol en in neutrale kleuren afgewerkt en heeft daarnaast 4 slaapkamers, 2 badkamers en een zonnig dakterras. Rustig gelegen aan de rand van Waterrijk.

Begane grond:
Ruime voortuin met pad naar de entree van de woning en toegang tot de zijtuin. Ruime entree met garderobe, groene hardstenen tegelvloer, toegang tot toilet en trapopgang naar eerste verdieping. En toegang tot de leefruimte, onderverdeeld in leefkeuken aan de achterzijde, speel/-werkruimte in het midden en woonkamer aan de voorzijde. De hele begane grond vloer is voorzien van een natuurstenen tegelvloer. Er is veel lichtinval door de grote glaspartijen met hier en daar schuifpuien. Het midden van de leefruimte is aan één zijde gescheiden door een wand met wandkast en aan de andere zijde door een wand met een gashaard. Aan de achterzijde van de woning is de leefkeuken gesitueerd. Vanuit deze ruimte is door middel van een schuifpui de zijtuin te bereiken. De keukeninrichting bestaat uit een hoogglans wit kookeiland, voorzien van een kunstsof aanrechtblad met 5-pits gaskookplaat en veel laden en kastruimte. In de vaste wand zijn de vaatwasser, koelkast, combi/magnetron oven, spoelbak en volop kastruimte opgenomen. De afzuigunit is hoog tegen het plafond geplaatst. Vanuit de keuken is toegang tot een praktische bijkeuken met aansluitingen voor wasapparatuur met daarachter de berging met opstelling combi cv-ketel (2010, eigendom). Vanuit de bijkeuken is er deur naar de carport en vanuit de berging een deur naar het achterpad. De woonkamer heeft een oppervlakte van 49 m² en ligt aan de voorzijde van de woning met zicht op de voortuin deze grenst aan de voor de woning liggende groenstrook. De gashaard maakt dit sfeervolle geheel compleet. De toiletruimte op de begane grond is voorzien van stucwerkwanden -en plafonds, natuurstenen tegelvloer, wandtoilet, fonteintje en een urinoir.

1e Verdieping:
Via prachtige eiken trap in de vide is de overloop te bereiken op de eerste verdieping. De masterbedroom van circa 22 m² aan de voorzijde van de woning met inloopkast en toegang middels een schuifdeur tot de kleinste badkamer. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met wandkraan. Tevens is vanuit deze hoofdslaapkamer toegang middels een schuifpui tot het royale dakterras (circa 52m2) op het zuid-westen voorzien van grote terrastegels. Op de eerste verdieping liggen er verder nog 3 slaapkamers, een separate toiletruimte en de hoofdbadkamer. Deze luxe badkamer is uitgerust met een eikenblad met 2 wastafelkommen, duo-ligbad en inloopdouche allen met inbouwkranen, het geheel is afgewerkt met mooi wand- en vloertegelwerk. Lichttoetreding op de overloop door 2 dakkoepels. De gehele eerste verdieping is afgewerkt met stucwerkwanden- en plafonds en een eiken vloer.

Tuin:
De woning heeft een voor- en zijtuin, netjes aangelegd met gazon, bomen en overal eenzelfde bestrating. Door de diepte van de tuin, kan ook optimaal van de zon genoten worden. De kavel is afgewerkt met een groene omlijsting, te weten hekwerk met Hedera en een coniferenhaag. De woningen in Waterrijk kennen het zogenoemde Brabantse achterommetje, via het achterpad bereikt men de achterzijde van de woning met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Eén parkeerplaats is gelegen onder de carport.

Bijzonderheden:
- De woning is ideaal gelegen in de gewilde wijk Waterrijk in Meerhoven. Op korte afstand bevindt zich een groot park met o.a. een speeltuin, waterpartijen en speelweides. Het winkelcentrum Meerhoven en scholen bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens zijn er verschillende sportvoorzieningen in de wijk en directe omgeving. De ligging is gunstig t.o.v. ontsluitingswegen en er is een busverbinding naar het centrum van Eindhoven, Veldhoven en Eindhoven Airport.
- De woning is volledig geïsoleerd middels wand-, vloer- en dakisolatie.
- Gelegen op perceel van circa 320 m2.
- De woning is voorzien van alle comfort en luxe afgewerkt.
- Inhoud woning, ruim 700 m3.

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak om de woning te bekijken en ervaar zelf dit luxe en comfortabele geheel.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars