U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5625 AG Eindhoven

Omschrijving

Winkelcentrum Woensel 179 Eindhoven

Wonen in een prachtig appartement op de 14de etage in woontoren Porthos! Het betreft een schitterend appartement, goed onderhouden en modern afgewerkt. Voorzien van een mooie tegelvloer in de woonkamer, badkamer en toilet. Voorzien van een moderne keuken met eeteiland. In de slaapkamers ligt een mooie Pergo laminaat
vloer in een lichte kleur.

De woontoren “Porthos” is de op één na hoogste woontoren van Eindhoven, gelegen op een herkenbare locatie in Eindhoven Noord nabij Winkelcentrum Woensel. De uitvalswegen richting de randweg Eindhoven (A2, N2, A50, A58) zijn eveneens gemakkelijk bereikbaar, en ook het Catharina ziekenhuis ligt op loopafstand.

Indeling:
Begane grond:
Fraaie ontvangsthal, brievenbussen, toegang tot de liften en individuele bergingen, trapopgang naar gezamenlijke fietsenberging en parkeergarage.

14e verdieping:
Portiek met toegang tot 4 appartementen. Entree, ruime hal die toegang biedt tot alle ruimten van het appartement. De tegelvloer loopt vanuit de hal door in de woonkamer en de wintertuin. Ook de badkamer en het toilet zijn voorzien van dezelfde fraaie tegelvloer.

Toilet
Het toilet is afgewerkt met witte wandtegels en dezelfde vloertegels als in de hal. Er is een zwevend toilet geplaatst en een toiletfontein met design sifonkap. Toilet en fontein zijn van het merk Duravit.
Inpandige berging
In deze ruimte zijn de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger aanwezig. Ook is er nog voldoende ruimte voor voorraadkasten en eventueel een kapstok.

Slaapkamer1 (14m2)
Dit is de masterbedroom van het appartement, mooi qua indeling en ruim qua opzet. De wanden zijn voorzien van glad stucwerk en één muur is afgwerkt met Eiffinger behang.

Slaapkamer 2(9m2)
Fijne tweede slaapkamer, kan gebruikt worden als slaap/kinderkamer of werkkamer. Muren voorzien van glad stucwerk.

Badkamer
Luxe badkamer, voorzien van sanitair van Duravit en kranen van Hansgrohe. De badkamer is gescheiden middels een muurtje. Muurtje en vloer voorzien van antraciet tegels, wanden betegeld met mooie, witte, matte wandtegels.

Keuken en woonkamer
Vanuit de hal kom je in de open woonkeuken. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur van Siemens zoals vaatwasser, design afzuigkap, koel/vries combinatie en een combi magnetron. Het werkbad is voorzien van een gaskookplaat en spoelbak. Het eeteiland biedt veel opbergruimte vanwege de 90cm brede lades. Aan de andere zijde is er een zitgelegenheid wat deze keuken het 'hart' van het appartement maakt. De woonkamer is ruim, licht en open qua opzet, de ligging van het appartement is zeer gunstig ook tijdens de warme zomermaanden.

Wintertuin
Deze ruimte biedt extra leefruimte als tv-kamer of werkplek, om maar enkele
voorbeelden te noemen. Het is zowel in de zomer als de winter een fijne plek om te vertoeven. De ramen in de wintertuin kunnen volledig worden opengezet waardoor je goed het buitengevoel kunt ervaren.

Parkeergarage
De parkeergarage is middels een op afstand bedienbare roldeur toegankelijk voor alleen de bewoners. Hier is een ruime vaste parkeerplaats aanwezig.

Oppervlakte appartement is 98m2 inclusief individuele berging op 1ste verdieping.
Aanvaarding in overleg, indien gewenst per direct.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars