U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5706 SE HELMOND

Omschrijving

Wij hebben voor u één van de ruimste tweekappers in plan Schutsboom te koop!
- deze woning is maar liefst 6,5 meter breed (binnenmaat)
- de oprit biedt plaats aan 2 auto's
- vrijstaande garage van 3 bij 5 meter
- ruim perceel van 351 m2
- 4 slaapkamers
- schilderwerk buitenzijde en binnenzijde begane grond recent (2015) uitgevoerd
- in overleg met verkoper is deze woning naar eigen smaak nog luxe af te werken

In geliefde wijk Brandevoort in plan Schutsboom gelegen bijzonder ruime tweekapper met grote oprit en garage. De woning is voorzien van een luxe keuken en badkamer heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer op de royale zolderverdieping. De achterzijde van de woning heeft een sfeervolle overkapping over de volle breedte van de woning. Gelegen op een prima locatie met vele voorzieningen in de directe nabijheid waaronder winkels, basisschool, sportaccomodaties, ecozone en het station. Zowel Eindhoven als Helmond centrum zijn per trein/auto binnen 8 minuten bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Via voortuin en eigen oprit waar plaats is voor 2 auto’s betreed u via de voordeur de hal/entree van de woning. In de hal bevinden zich de garderobe, meterkast en betegeld hangtoilet met fonteintje. Via trap toegang naar de eerste verdieping.

Vanuit hal toegang naar de woonkamer en open keuken. Ruim bemeten L-vormige living. De zithoek is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en geniet veel lichtinval door de ramen in de voorgevel en zijgevel.
Compleet ingerichte halfopen keuken in hoekopstelling gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron.
Naast de keuken is meer dan voldoende plaats voor een ruime eettafel. Via openslaande tuindeuren aan de achterzijde van de woning heeft u toegang tot het overdekte terras en de ruim bemeten achtertuin.
Vanuit keuken toegang naar bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. Via deur toegang naar achtertuin.

De gehele begane grondvloer is voorzien van een marmeren tegelvloer in lichte kleurstelling en voorzien van vloerverwarming. Plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn voorzien van stucwerk.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang naar 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Ruime ouderslaapkamer (circa 18 m2) aan de voorzijde van de woning gelegen met inbouwkast. Slaapkamer 2 (circa 13 m2) is eveneens aan voorzijde van de woning gelegen. Slaapkamer 3 (circa 12 m2) is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een ruime dakkapel.
De slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer. De overloop is voorzien van tapijt.



Betegelde luxe badkamer met ligbad , separate douche met glazen douchecabine, en vaste wastafel. De badkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een prettige lichtinval door de dakkapel.

Separaat betegeld toilet.

Tweede verdieping:
Riante zolderetage via een vaste trap te bereiken. De voorzolder met dakkapel aan de voorzijde en raam in zijgevel biedt volop bergruimte. De installaties, zoals cv combiketel (2001), wtw-unit (2012) en boiler zijn keurig afgesloten.
Ruime slaapkamer 4 voorzien van een dakkapel aan de voorzijde en groot Velux dakvenster aan de achterzijde. Deze kamer is voorzien van een nette laminaatvloer.

Tuin en garage:
Royale garage (circa 18 m2) met dubbele openslaande deuren naar oprit en via zijdeur toegang tot de achtertuin. Naast de garage is de poort gelegen die toegang geeft tot de achterom. De achtertuin is voorzien van gazon en beplanting en geheel omheind.

Bijzonderheden:
Het betreft een volop ruimtebiedende woning met 4 volwaardige slaapkamers, bijkeuken, sfeervolle terrasoverkapping en royale oprit met garage

Luxe keuken en badkamer

Het buitenschilderwerk is recent uitgevoerd (2015), het binnenschilderwerk (m.n. wanden begane grond) is ook recent (2015) uitgevoerd

Achtertuin op het westen gelegen

Uitstekende isolerende voorzieningen zoals dak-, vloer- en spouwisolatie en isolerende beglazing

Gesitueerd op een aantrekkelijke en kindvriendelijke woonlocatie in Brandevoort

Gelegen in de nabijheid van basisschool, supermarkt, speeltuintje, sportgelegenheden en uitvalswegen

Vindt u deze woning qua grootte, perceel en ligging aantrekkelijk, maar zou u graag net een andere afwerking wensen (bijvoorbeeld keuken, badkamer, vloeren, muren). Verkoper staat open om dit in overleg conform uw wensen uit te voeren!

Wij maken graag met u een afspraak voor een bezichtiging van deze woning!


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars