U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5707 RK HELMOND

Omschrijving

Op zeer geliefde locatie in de wijk Zwanenbeemd gelegen goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow. Veel 55 plussers willen hier graag wonen! Deze woning heeft alle voorzieningen op de begane grond en op de verdieping nog eens twee slaapkamers en een tweede badkamer voor als de (klein)kinderen overkomen.
De woning ligt op een steenworp afstand van het centrum van Helmond, winkels, ziekenhuis en nabij de Warande!

Indeling:

Begane grond:
Royale entree met meterkast, garderobe, toilet met fonteintje in lichte kleurstelling.
De mooie lichte tegelvloer is aangebracht op de gehele begane grond, m.u.v. slaapkamer begane grond, werkkamer, badkamer en separaat toilet.

Vanuit de hal betreedt u de fraaie woonkamer met een oppervlakte van circa 45 m2. Het zitgedeelte is aan de achterzijde gesitueerd, u kijkt uit op de prachtige tuin.
De woonkamer heeft voorzieningen voor een openhaard. Via de schuifpui toegang tot de schitterende achtertuin.
De woning heeft een fraaie open keuken in hoekopstelling voorzien van diverse onder- en bovenkastjes en inbouwapparatuur waaronder een magnetron, heteluchtoven, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en koelkast.

De prachtig aangelegde achtertuin heeft veel sfeer en biedt u de mogelijkheid om aangenaam buiten te zitten. De tuin is vanuit de slaapkamer en woonkamer te betreden. Via een poort gelegen aan de zijkant van de woning heeft men de mogelijkheid om de tuin te betreden.
Achterin de tuin is de ruime stenen berging gelegen en aan de zijkant van de woning is een extra berging voor o.a. uw fietsen.

Terug in de woning is vanuit de woonkamer het portaal bereikbaar met toegang tot de hoofdslaapkamer met aangrenzend luxe badkamer, de bijkeuken en de werk-/studeerkamer.

Ruime hoofdslaapkamer voorzien van een schuifpui naar de tuin en toegang tot de luxe badkamer. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer.

Luxe badkamer, geheel betegeld in lichte kleuren, voorzien van een dubbele vaste wastafel met luxe meubel, toilet en ligbad met whirlpool.
Bijkeuken met een net keukenblok met betegelde achterwand en aansluitingen voor wasmachine en droger. Tevens is hier de opstelling van de cv-ketel. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer.
De voormalige garage is geheel in stijl verbouwd tot een fraaie werkkamer, maar kan ook uitstekend gebruikt worden voor kantoor, speelkamer of extra slaapkamer. Pui met groot raam en openslaande deur. De vloer is voorzien van laminaat.
Terug in de hal nemen we de trap naar de overloop op de 1e verdieping waaraan 2 slaapkamers en een 2de badkamer zijn gelegen.
Beide slaapkamers hebben een fijn formaat, Velux dakraam alsmede een zijraam en beschikken over een inpandige ruime bergkast.

De tweede badkamer is in lichte kleuren afgewerkt en voorzien van een douche, vaste wastafel, toilet en aansluiting t.b.v. wasmachine.

Ligging woning: in woonwijk: alle voorzieningen binnen handbereik
Inhoud: circa 450 m3
Tuin: voor- en achtertuin
Berging: stenen berging in achtertuin
Verwarming: centrale verwarming
CV-ketel: Nefit combi ketel (2007)
Isolatie: dubbele beglazing, spouwmuur-,

Bijzonderheden: Het betreft hier een goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow die in lichte, kleuren is afgewerkt!

De woning heeft 3 slaapkamers (met mogelijkheid voor 4) en 2 badkamers

Keurige voortuin en prachtige achtertuin gelegen op het westen. De achtertuin is beschut, u heeft geen inkijk en aan alle zijden uitzicht op prachtig groen!

Gelegen aan een rustige woonstraat op loopafstand van het centrum en winkels

Veel lichtinval door de grote glaspartijen en zijramen

De woning is op de begane grond grotendeels voorzien rolluiken en heeft elektrische zonwering ter plaatse van de achtergevel

De begane grond (hal, woonkamer, keuken en portaal) is voorzien van mooie tegelvloer!
De 1ste verdieping is voorzien van tapijt.

Aan de voorzijde van de woning is te midden van groen parkeergelegenheid voor enkele auto’s aanwezig.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars