U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5708 ZW Helmond

Omschrijving

Op zoek naar een luxe en instapklare woning met veel ruimte waar de voorzieningen zoals winkels, scholen en het station op loopafstand liggen? Lees dan snel verder! Deze uitzonderlijk brede, moderne en keurig afgewerkte herenwoning heeft een luxe keuken, maar liefst 4 grote slaapkamers, luxe badkamer en een prachtige veranda. Bovendien met privé parkeerplaats gelegen op het afgesloten binnenterrein.

Indeling:

Begane grond:
Entree: hal met toilet en uitgebreide meterkast (11 groepen voorzien van aardlek). Vanuit de hal bereik je via dubbele openslaande deuren, voorzien van glas in lood, de living.

Toilet:
Modern betegeld toilet met wandcloset en fonteintje.

Living:
De woonkamer biedt plaats aan een ruime zithoek gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De gehele begane grondvloer is voorzien van een keurige tegelvloer uiteraard voorzien van vloerverwarming. De muren en het plafond zijn voorzien van stucwerk. Vanuit de woonkamer is via een mooie open bordestrap de toegang naar de verdiepingen. De ruimte onder de trap (de hoogte is 1.50 m) kan bijvoorbeeld prima als speel-/studyhoek worden gebruikt.

Keuken:
Moderne open en luxe keuken gelegen aan de achterzijde. De keuken is geheel vernieuwd in 2012 en voorzien van veel kastruimte, een kookeiland en composiet werkblad. Verder is de keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur:
• 5-pits gaskookplaat
• RVS-afzuigkap
• Vaatwasser
• Koel-/vriescombinatie
• Twee ovens waaronder 1 met stoomfunctie

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Ook deze verdieping is voorzien van stucwerk wanden en stucwerk plafond.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1: ruime slaapkamer van 16 m2 aan de voorzijde van de woning gelegen. Deze slaapkamer geniet veel lichtinval door de 3 ramen in de voorgevel. Slaapkamer 2: ruime (ouder)slaapkamer van 19 m2 aan achterzijde van de woning gelegen. Deze slaapkamer heeft een inbouwkast over de volle breedte. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een mooie eikenhouten vloer.

Badkamer:
Luxe en ruime badkamer voorzien van een groot Villeroy en Boch ligbad, dubbele vaste wastafels op en wengéblad en wengé onderkasten, stijlvolle spiegelkasten met verlichting, separate inloopdouche en designradiator. De badkamer is uitgevoerd in fraai tegelwerk op wanden en vloer (voorzien van vloerverwarming) en luxe kranen.

Toilet:
Vanuit de overloop is de toegang naar het separate tweede hangtoilet, kleurrijk betegeld met Portugees tegelwerk.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbaar. Overloop met toegang tot twee grote slaapkamers en een wasruimte. Ook deze verdieping is voorzien van stucwerk wanden en stucwerk plafond. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een nette eikenhouten vloer.

Slaapkamers:
Slaapkamer 3: gelegen aan de voorzijde met een oppervlakte van 17 m2 en dakkapel.
Slaapkamer 4: de slaapkamer aan de achterzijde heeft een oppervlakte van 12 m2 en een grote dakkapel over de volle breedte.

Wasruimte:
Separate en praktische wasruimte met tegelvloer en aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Derde verdieping:
De zolderverdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Praktische bergzolder met dakvenster en opstelling van de technische installaties van de woning, zoals de HR cv-combiketel (Nefit Topline Aquapower uit 2009) met grote zonneboiler (300 liter) en WTW-unit (warmte terugwin installatie). Uniek voor deze woning is het centrale stofzuigersysteem met aansluitingen op iedere verdieping.

Achtertuin:
Vanuit de drie tuindeuren in de achtergevel is de toegang tot de prachtige veranda, de achtertuin en berging.
Van de veranda met een oppervlakte van 19 m2 wordt veelvuldig gebruik gemaakt om al heerlijk in het vroege voorjaar en in het naseizoen extra lang buiten te vertoeven. De berging is geïsoleerd en voorzien van verlichting en elektra. Een laag houten hekwerk biedt toegang tot het afgesloten binnenterrein. Het binnenterrein is kindvriendelijk, mooi van vormgeving en je hebt hier een vaste privé parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Ruime, extra brede "Veste" woning in de gewilde, jonge woonwijk Brandevoort;
- Goed onderhouden woonhuis;
- Vier ruime slaapkamers;
- Riante living met open keuken en veel ruimte voor een grote eettafel;
- Luxe, moderne keuken (vernieuwd in 2012);
- De veranda is geplaatst in 2012;
- Optimale isolatievoorzieningen;
- Het buitenschilderwerk is in 2015 en 2016 uitgevoerd;
- De HR cv combiketel is in 2009 vernieuwd;
- Groot, afgesloten binnenterrein aan de achterzijde van de woning voorzien van eigen parkeerplaats.
De servicekosten hiervoor bedragen € 24,00 per maand;
- Het bouwjaar van de woning is 2001;
- Gunstige ligging in kindvriendelijke woonomgeving direct nabij voorzieningen zoals scholen, de Ecozone, winkels, medisch centrum en NS-Station.

Interesse gewekt? Wij maken graag een afspraak voor een bezichtiging!


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars