U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5731 XB Mierlo

Omschrijving

In jaren 30-stijl gebouwde woning met alle comfort van nu. In jonge woonwijk “Loeswijk” gelegen, uitgebouwde, energiezuinige en goed onderhouden tussenwoning met ruime buitenberging en achterom. De woning ligt aan de voorzijde vrij en er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. Rustige ligging met speeltuintjes in de directe omgeving en op loopafstand van bossen, scholen en op korte afstand van winkelcentrum, natuurgebied en uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond:
Nette, onderhoudsvriendelijke voortuin met toegang tot hal met meterkast en toiletruimte, trapopgang naar 1ste verdieping en toegang tot woonkamer. De toiletruimte is uitgerust met een staand toilet en een fontein. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin op het zuidoosten. Tevens is er een praktische bergkast aanwezig. De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en biedt voldoende bergruimte in onder- en bovenkasten en laden. Verder is de luxe keukeninrichting voorzien van een mooi granieten werkblad, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en 1,5 spoelbak. In de keuken is dezelfde tegelvloer aanwezig als in de hal. De woonkamer is voorzien van tapijt.

1ste verdieping:
Overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers een 3e werk/kleedkamer en de ruime badkamer met douche, 2e toilet, wastafel en radiator. De gehele 1ste verdieping is voorzien van tapijt, m.u.v. de tegelvloer in de badkamer.

2e verdieping:
VASTE trap naar 2e verdieping met toegang tot de verrassend royale zolderruimte (v.v. linoleum) met een dakraam aan de achterzijde en een dakkapel aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte biedt de mogelijkheid een 3e/4e slaapkamer te realiseren. Tevens is hier een zonneboiler (met zonnecollector op dak), convertor tbv zonnepanelen, WTW-unit, Nefit combi cv-ketel (2008 eigendom) en aansluitingen wasmachine en droger aanwezig.

De achtertuin is op het zuidoosten gelegen, deels bestraat en deels voorzien van gazon. De schuur met elektra is in metselwerk opgetrokken en voorzien van een brede poort naar de achterom. Momenteel is er geen erfafscheiding aanwezig tussen de achtertuinen van woning 10 en 12. De eigenaar van nummer 12 overlegt graag en draagt graag samen zorg met de koper voor een erfafscheiding.

Kortom, het betreft hier een instapklare, goed onderhouden, energiezuinige, uitgebouwde woning. Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een bezichtiging, we maken graag een afspraak hiervoor!

Algemeen:
Inhoud: circa 350 m3.
Woonoppervlakte: circa 104 m2.
Perceeloppervlakte: circa 124 m2.
Afmetingen berging: 3,4 x 2,0 m en overkapping: 1,8 x 2,0 m.
Bouwjaar: circa 2008.
Bijzonderheden mbt duurzaamheid: zonnepanelen met convertor, zonnecollector met zonneboiler en woning is volledig geïsoleerd.
Energielabel A.
Uitbouw over de volle breedte aan de achterzijde op begane grond.
Buitenkraan met schrobput in achtertuin aanwezig.
Wandcontactdoos op achtergevel aanwezig.
Activatieschakelaar t.b.v. WTW unit in badkamer.
Klokthermostaat in woonkamer.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars