U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5248 AD Rosmalen

Omschrijving

Sfeervol en functioneel wonen op een super locatie!
Wonen, werken en genieten in deze karakteristieke en vrijstaande woning in Maliskamp, Rosmalen.
Deze geheel verbouwde jaren ‘40 woning met originele uitstraling is in een nieuw jasje gestoken in 2000 echter de authentieke elementen zijn bewaard gebleven. Deze ruime woning heeft een schitterende, grote tuin. Het bijgebouw van circa 35 m2 met eigen ingang, beschikt over een keuken, toilet en douche en is zeer geschikt om ter gebruiken als werk- of hobbyruimte of extra logeerplek.

Begane grond:
Sfeervolle voortuin met oprit. Entree, hal met toegang tot keuken, trapopgang naar eerste verdieping en toiletruimte. De ruime woonkamer heeft 2 dubbele openslaande deuren naar het terras van de achtertuin, tevens zorgen deze voor veel lichtinval. De open haard maakt in de wintermaanden het woongenot compleet. Woonkamer en eetkamer zijn voorzien van een prachtige massief eikenvloer met vloerverwarming. In de eetkamer is een schouw met gasaansluiting aanwezig voor een eventuele tweede haard. De keuken in hoekopstelling met massief eiken deurtjes is van alle gemakken voorzien, zoals spoelbak, afzuigkap met motor, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, oven en plintheater. De ruime kelder op stahoogte is bereikbaar vanuit de keuken. Via de keukendeur is carport/ oprit bereikbaar. De oprit biedt ruimte voor het opstellen van 2 auto's.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping zijn 4 slaapkamers aanwezig waarvan 2 slaapkamers met extra bergruimte/ speelruimte. De vaste kasten zijn met steigerhout afgewerkt dit geeft een stoere uitstraling. 2 slaapkamers zijn voorzien van een grote dakkapel, horren en rolluiken. Een speels detail in de hoofdslaapkamer is het verhoogde plafond. De kleinste kamer kan dienst als kantoor-, slaap-, of studeerkamer. De ruime badkamer is uitgerust met whirlpool, 2 wastafels, radiator en een separate douche met douchedeur. Op de overloop de tweede toiletruimte met urinoir. Tevens is hier de aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig. Middels vlizotrap op de overloop is de bergzolder te bereiken.

Tuin:
Deze heerlijk grote en diepe tuin op noordoosten biedt veel mogelijkheden, naast het bijgebouw zijn er nog twee schuren aanwezig met de nodige opslagruimte. De tuin is voorzien van bestrating, gazon en kunstgras, borders en vaste beplanting.

Omgeving:
Maliskamp Rosmalen ligt ten zuiden van de A59 en de A2 als uitvalsweg. Maliskamp heeft een bosrijke omgeving. Het centrum van ’s-Hertogenbosch en Rosmalen zijn op fietsafstand gelegen. Veel sportvoorzieningen zoals golf en tennis zijn aanwezig en een dierenpark en speeltuin voor de kinderen.

Wilt u deze gezellige, sfeervolle woning bezichtigen dan bent u van harte welkom! Wij maken graag een afspraak.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars