U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5237 SE 'S-HERTOGENBOSCH

Omschrijving

Ruimte

Deze royale en sfeervolle onder architectuur gebouwde woning is gebouwd in 1996 op een perceel van 434 m2. De inhoud van de woning bedraagt 590 m3 en heeft veel ruimte. Deze mooie ruime woning is met de carport geschakeld en ligt in de ‘Maaspoort’ in
’s-Hertogenbosch in een rustige en groene woonomgeving. De woning heeft een prima ligging ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A59, deze zijn op enkele minuten bereikbaar. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend en binnen 10 minuten met de fiets bent u in het bruisende hart van de stad. Absoluut een mooie plek en een gezellig ruim woonhuis. De achtertuin geeft de gehele dag zon en is erg goed verzorgd.

Begane grond:
Via de carport bereikt u de voordeur die toegang geeft tot de hal. Ook de voormalige garage is aan deze zijde bereikbaar. De hal geeft toegang tot de toiletruimte met closet en fonteintje, een garderoberuimte, de meterkast en de ruime woonkamer. In de woonkamer ligt een laminaat vloer. Vanuit de woonkamer en eetgedeelte kijkt u aan de achterzijde in een overzichtelijke goed verzorgde tuin waarin. Vanuit de tuin is er een toegang tot de berging waar was- en droogapparatuur kunnen worden geplaatst en toegang tot de 5de slaapkamer.
De oorspronkelijke garage kan worden benut als extra leefruimte. Deze ruimte heeft een schat aan mogelijkheden zoals garage/hobbyruimte/speelkamer of 6de slaapkamer.

Eerste verdieping:
Via de hal gaan we met de vaste trap naar de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 4 slaapkamer van 3 slaapkamers met de zelfde afmeting, de badkamer, opbergruimte en kantoorruimte. De grootste slaapkamer beschikt over een balkon met openslaande deuren. De bovenverdieping heeft over de hele ruimte een laminaat vloer in een rustige kleur.

Combi cv ketel is in eigendom (2013).
Het buitenschilderwerk is recentelijk uitgevoerd, daarnaast daar waar nodig verschillende houten delen vervangen aan de buitenzijde.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars