U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5211 HV 'S-HERTOGENBOSCH

Omschrijving

Verwersstraat 61B 's Hertogenbosch

Altijd willen wonen in de Bossche PC Hooftstraat? Nu is het mogelijk, in dit fraaie monumentale appartement in de Verwersstraat in ’s Hertogenbosch. Dit drie verdiepingen tellende appartement met 2 slaapkamers,een loggia en een grote vliering is gelegen op een toplocatie in het Museumkwartier in het centrum van ’s Hertogenbosch nabij natuurgebied ’t Bossche Broek.

Ligging:
Het prachtige pand met een typerende voorgevel is uniek gelegen aan de statige Verwersstraat, aan de rand van de oude binnenstad in het Museumkwartier. Kenmerkend is de afwisseling in de Verwersstraat. Woonhuizen, galeries, winkels, restaurants, kleine horeca, antiek en niet te vergeten het Noordbrabants Museum. Op loopafstand: Markt, Parade, Sint-Jan en de gezelligheid van Uilenburg en Korte Putstraat en een fraai natuurgebied het Bossche Broek. Kortom, zowel de stad als natuur binnen handbereik!

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en hal met trapopgang en lift naar bovenliggende verdiepingen. Tevens zijn hier de meterkasten van de bovenliggende appartementen aanwezig.

Tweede verdieping:
Entree, ruime hal, toilet, toegang tot woonkamer en trapopgang naar 3e verdieping. Toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet en een fonteintje. De woonkamer is aan de achterzijde van het pand gelegen, voorzien van een sfeervolle eiken vloer die doorloopt in de hal en de open keuken. Een leuk detail is de originele schouw. Stucwerkwanden en plafonds zorgen ervoor dat deze ruimte af is. De u-vormige keuken is compleet uitgerust met alle apparatuur zoals kooktoestel met oven, vaatwasmachine, spoelbak en combi oven/magnetron. Verder heeft de keuken voldoende bergruimte en laden.

Derde verdieping:
Via de overloop bereikt u de loggia, de 2 ruime slaapkamers, de badkamer en de praktische kast met wasmachine –aansluiting . De loggia is op het zuidwesten gelegen, hier kunt u heerlijk genieten van de zon op een bijzondere plek. De op één na grootste slaapkamer (ca. 10m2) is voorzien van een nette inbouwkast en 2 Velux dakramen. De grootste slaapkamer (ca. 20m2) is voorzien van 3 Velux dakramen. De gehele verdieping is voorzien van een eikenvloer. Het luik op de overloop biedt middels de vlizotrap toegang tot de grote vliering op de 4e verdieping. Deze vliering heeft een Velux dakraam en de ventilatie-unit en de combi cv-ketel (2006) zijn hier gesitueerd.
De moderne badkamer is voorzien van een groot wastafelmeubel, een 2e zwevend toilet, radiator en een ligbad met douchecombinatie. Tevens is er een groot raam aanwezig.








Algemeen:
Mooie paneeldeuren aanwezig in gehele appartement.
Het bouwjaar van het pand is circa 1900 maar de appartementen zijn in 2006 aangebracht met alle gewenste comfort.
Het appartement is volledige geïsoleerd en draagt energielabel A.
De servicekosten bedragen maandelijks circa 157 euro. De Vereniging is gezond.
Het appartement is voorzien van een videofooninstallatie.
Er is een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond aanwezig.
Zéér grote vliering op de 4e verdieping.
Het betreft hier een instapklaar geheel dat u gezien moet hebben. We maken graag met u een afspraak voor een bezichtiging, WitteWoning Makelaars, 040 -2112527.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars