U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5836 AK Sambeek

Omschrijving

Compleet gerenoveerde, sfeervolle, halfvrijstaande woning uit 1781. Wat een plaatje deze ruime woning! De woning is gesitueerd in het woongedeelte van een oude boerderij die enkele jaren geleden gesplitst is in 2 woonhuizen. Rustig gelegen aan een doodlopend straatje in het centrum van het geliefde Sambeek, nabij Boxmeer.

Indeling:
Begane grond, entree:
Aan de opritzijde van de woning. Entree in de leefkeuken, met toegang tot de woonkamer in de opkamer en de eetkamer aan de achterzijde van de woning,de kelder en de bijkeuken. Luxe keuken voorzien van alle gemakken, zoals vaatwasser, gasfornuis en voldoende onderkasten. Werkeiland in het midden van de keuken. Aan de achterzijde van de woning is de eetkamer gelegen met openslaande deuren naar de achtertuin op het gunstige zuidwesten. Vanuit de eetkamer toegang tot de open extra werk/speelruimte. Plavuizenvloer aanwezig in de keuken, in de eetkamer is recentelijk een gerookte Kloostervloer gelegd.

De opkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van stucwerkwanden en een sfeervolle oude plavuizenvloer.

De bijkeuken is voorzien van een vernieuwde keukenopstelling met voldoende onder en bovenkasten en een spoelbak. In de bijkeuken is grotendeels de originele tegelvloer nog aanwezig. Tevens een deur naar de achtertuin. Toegang tot vernieuwde toiletruimte met fontein en zwevend toilet. Erg leuk detail van deze woning zijn de originele balken die in de verschillende ruimten nog in het zicht zijn!

Trapopgang naar eerste verdieping met zeer ruime overloop, een fijne kleine slaapkamer en twee ruime slaapkamers. Tevens bevindt zich hier de gerenoveerde zeer ruime badkamer, met vrijstaand bad, twee wastafels, 2e toilet, ruime inloopdouche, twee radiatoren en vloerverwarming. Wat een plaatje! De vier dakramen met screens zorgen voor veel daglicht en privacy.

In alle slaapkamers zijn de balken van de kapconstructie in het zicht. In de grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning is de oude houten vloer nog aanwezig. Vloer in grote slaapkamer achterzijde is vernieuwd. De kleinste slaapkamer kan dienst doen als kinderkamer of walk-in-closet. De ruime overloop kan ingericht worden als bijvoorbeeld werkkamer, tv- of speelkamer.

Achtertuin op het zuidwesten voorzien van bestrating, borders en een pergola.. Oprit met grote vrijstaande houten berging. Tevens is er aan de voorzijde van de woning een voortuin aanwezig met beplanting en bestrating.

Algemeen:
Origineel gebouwd in 1781.
De woning is grotendeels gerenoveerd.
Woonoppervlakte circa 190 m2.
Gelegen op perceel van circa 333m2.
Inhoud circa 750 m3.
Water- en elektraleidingen zijn in circa 2010 vervangen, groepenkast is vernieuwd.
Cv- ketel dateert van 2010.

Sambeek is een kerkdorp met circa 1.600 inwoners in de gemeente Boxmeer (Noord-Brabant). Sambeek ligt in het Maasdal. Ten zuidoosten van deze plaats ligt het natuurgebied Bergjes, dat onderdeel uitmaakt van het gebied Maasheggen. De Sint-Jansbeek mondt ter hoogte van Sambeek uit in de Maas, evenals de Sambeekse Uitwatering. Ten westen van Sambeek ligt het Sambeekse Veld, ooit woeste grond en tegenwoordig landbouwgebied. Ten noorden van Sambeek rukt de bebouwing van Boxmeer op, circa 2 kilometer.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars