U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5161 PW Sprang-Capelle

Omschrijving

Gelegen op recreatiepark “De Spranckelaer” in prima staat van onderhoud verkerend VRIJSTAAND MASSIEF HOUTEN CHALET (groot model) met berging, tuin met verhoogd royaal houten terras op het en aanlegsteiger aan de recreatieplas op een perceel van 323 m². Deze houten Finse bungalow met 1 slaapkamer en een optie tot 2de slaapkamer, is gelegen op één van de beste plekken van ”De Spranckelaer”. Gesitueerd aan het water aan het einde van een doodlopende straat en met een vrij uitzicht over de waterplas van (recreatie)park ‘De Spranckelaer’.

Wilt u altijd in vakantiesferen verkeren kom dan kijken naar deze buitenkans!

Indeling begane grond:
Entree, hal. Door de hal uit te bouwen is hier nog een mogelijkheid voor een 2de slaapkamer. De badkamer heeft een wastafel, radiator en een douche met een massagefunctie. Achter de badkamer is de technische ruimte gelegen met groepenkast en aansluitingen voor wasmachine/droger. De CV ketel is geplaatst in 2014. De toiletruimte is separaat.
Woonkamer
De woonkamer is ruim van opzet. Aan achterzijde biedt deze middels de schuifpui toegang naar het terras aan de zijde van de grote recreatieplas. Aan dit terras is tevens een kleine aanlegsteiger gelegen. De tuin rondom biedt de mogelijkheid om meerdere zitjes te creëren. De slaapkamer grenst aan de woonkamer en is toegankelijk middels 2 schuifdeuren.

Keuken
De open keuken in hoekopstelling en in lichte kleuren is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.

Tuin /berging
De tuin is nagenoeg rondom de gehele woning gelegen. Houten berging voor tuingereedschap, tuinmeubilair en fietsen enz.
Algemeen:
- De servicekosten bedragen ca. € 95,- per maand, t.b.v. voorschot vuilcontainer, vastrecht gas, voorschot privé gebruik water, terreinverlichting, onderhoud van wegen en watergangen en het totale onderhoud van het park.
- De woonoppervlakte van het chalet bedraagt circa 85m2.
Momenteel is er een gedoogbeleid voor permanente bewoning voor nieuwe bewoners, naar verwachting wordt het bestemmingsplan aangepast en is permanente bewoning vanaf december gerealiseerd.
- Nieuwsgierig naar deze (recreatie)woning? Dan maken we graag met u een afspraak voor een bezichtiging; 040 211 25 27.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars