U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5505 VH Veldhoven

Omschrijving

Aquilla 25 Veldhoven

Wat een kans deze ruime tussenwoning aan een rustige straat in de kindvriendelijke wijk Zonderwijk! Deze woning is op de begane grond uitgebouwd en er is een dakopbouw aanwezig aan de achterzijde over de volle breedte van de woning. 4 slaapkamers, fraaie ligging, mooie achtertuin en openslaande deuren. Gelegen nabij (basis)scholen, park, winkels (winkelcentrum Mira en winkelgebied De Kromstaat), openbaar vervoer, ASML en High Tech Campus.

Indeling:
Begane grond:
Fraai aangelegde voortuin, entree, hal, deze is voorzien van siergrindvloer, meterkast (5 elektragroepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting) en trapopgang naar de verdieping. Deels betegelde toiletruimte met staand toilet en raam. De hal biedt je toegang tot de open keuken en de doorzonwoonkamer.

Over de volle breedte, aan de achterzijde uitgebouwde doorzonwoonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en een sfeervolle gaskachel. Open keuken met een nette keukeninrichting voorzien van gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast, spoelbak, diverse boven- en onderkastjes, laden en toegang tot een drie treden diepe kelderkast.
Uitgebouwde bijkeuken, voorzien van siergrindvloer en aansluiting wasmachine en vaatwasser, geiser (in eigendom) en toegang tot de achtertuin.
Verzorgd aangelegde achtertuin op het noordoosten, met terras, kunstgras, borders, buitenkraantje, degelijke erfafscheidingen, achterom, poort en een ruime in metselwerk opgetrokken berging met elektra.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met toegang tot een geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad, separate douchecabine, zwevend toilet, design radiator en wastafel.
Slaapkamer voorzijde met rolluik, nette laminaatvloer en kunststof plafond.
Ruime slaapkamer aan de achterzijde met nette laminaatvloer. Tevens een extra kamer aan de achterzijde. Deze laatste ruimte is nu in gebruik als walk-in-closet met vaste inbouwkast.

Indeling tweede verdieping:
VASTE trap naar tweede verdieping, twee ruime slaapkamers, waarvan één met opstelling cv-ketel (bouwjaar 2009, eigendom).

Bijzonderheden:
Prima onderhouden woonhuis, over de volle breedte aan de achterzijde uitgebouwd plus volledige dakopbouw aan de achterzijde van de woning. De woning is voorzien van dakisolatie en grotendeels van isolerende beglazing (m.u.v. voordeur);
Fraaie achtertuin met achterom ondanks de uitbouw nog met prima afmetingen.
Rolluiken aan de voorzijde van de woning aanwezig.

Bouwjaar: ca. 1966
Perceeloppervlakte: ca. 175m²
Woonoppervlakte: ca. 116m2
Externe bergruimte: ca. 9m2
Inhoud: ca.405m³
Aanvaarding: in overleg

Interesse in deze woning? Vriendelijk verzoek ons een email te sturen!


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars