U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5508 LR Veldhoven

Omschrijving

Instapklare, fraai afgewerkte, zéér ruime woning met aan de achterzijde een afgesloten, gezamenlijk terrein. Ruime woonkamer, luxe keuken, bijkeuken, carport en maar liefst 5 slaapkamers. Deze woning is zeker een bezichtiging waard! De woning is gunstig gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving Heikant/ De Kelen.

Begane grond:
Entree. Hal met nette houten vloer (welke is aangebracht over de gehele begane grond) geeft toegang tot de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
De fijne en ruime keuken ligt aan de voorzijde van de woning. De keuken heeft aan weerszijde een rechte opstelling met opbergkasten, een kunststof werkblad, spoelbak en diverse apparatuur zoals een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron en een koel/ vriescombinatie. De woon/eetkamer in z-vorm geeft zicht op de achtertuin en toegang tot de praktische bergkast en de bijkeuken.

Eerste verdieping:
Overloop met nette laminaatvloer (welke is doorgelegd in de slaapkamers) geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.
De drie slaapkamers 1, 2 en 3 op deze verdieping hebben resp. de volgende afmetingen; 18 m2, 13 m2 en 10m2.
Luxe, complete en deels betegelde badkamer voorzien van separate douchecabine, ligbad met inbouwkraan, dubbele wastafel met meubel, spiegelkast en, wandcloset.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Deze hele verdieping is voorzien van wederom een nette laminaatvloer. Voorzolder met aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger, opbergruimte onder de kapschuinte, opstelling combi cv-ketel (Vaillant, 2018) en unit mechanische ventilatie. De voorzolder geeft toegang tot de slaapkamer met dakraam aan de achterzijde. De slaapkamer aan de voorzijde is bereikbaar vanuit deze achterste slaapkamer.

Tuin:
-Netjes aangelegde voor- en achtertuin met buitenkraantje. De ruime achtertuin is voorzien van bestrating, border en gazon en een houten berging voorzien van elektra met toegang tot de carport die plaats biedt aan 2 auto’s.

Bijzonderheden:
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van vloer-, spouwmuur- en dakisolatie en van dubbele beglazing. Er liggen twee zonnecollectoren op het dak en er is een zonneboiler voor de warmwatervoorziening. Voorzien van energielabel A!

- Gunstige ligging in de jonge woonwijk Noordrand, nabij kinderopvang, basisonderwijs en een consultatiebureau. Daarnaast op korte afstand van voorzieningen, park, openbaar vervoer, uitvalswegen en snelweg.

- Bij de woning behoort tevens een gemeenschappelijk, afsluitbaar binnenterrein. Het binnenterrein is gezamenlijke eigendom van alle aan het terrein grenzende woningen. Afsluitbaar met een op afstand bedienbare poort. Voor het onderhoud etc. wordt men automatisch lid van een Vve. De servicekosten bedragen circa € 50,- per kwartaal en zijn bestemd voor het onderhoud van het terrein, de haagjes in de voortuinen, poort en afvalcontainers. De verkoop betreft derhalve tevens dit deel van het terrein, onlosmakelijk verbonden met de woning.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars