U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5501 EJ Veldhoven

Omschrijving

Pleintjes 237 Veldhoven
Luxe wonen op toplocatie in het Citycentrum in Veldhoven? Dat is nu mogelijk in dit zeer ruime 3 kamerappartement op de 1ste verdieping met individuele berging op de begane grond. Het appartement heeft maar liefst 2 terrassen, een complete keuken, luxe badkamer, grote living en ruime inpandige berging. Kortom, een instapklaar geheel!

Indeling:
BEGANE GROND:
Berging met elektra.

1E VERDIEPING:
Entree naar hal met garderobe en een laminaatvloer die in het hele appartement aangebracht is m.u.v. badkamer en toilet.

Woonkamer
Zeer ruime living, circa 48 m2! Woonkamer met openslaande deuren naar het terras op het zuidwesten. Wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk. Vanuit de woonkamer is de semi open keuken te bereiken. De opstelling met onder-en bovenkasten is in neutrale kleuren afgewerkt en compleet uitgerust met vaatwasser, combi oven- magnetron, koelkast, kookplaat en afzuigkap.

Vanuit de woonkamer is de ruime inpandige berging te bereiken met opstelling van combi cv-ketel (HR, december 2012) en opstelling wasmachine en droger. De groepenkast is hier aanwezig en meer dan voldoende bergruimte.

Via het tussenportaal is er toegang tot de badkamer, separaat toilet en de 2 slaapkamers.

Badkamer
Ruime en geheel betegelde badkamer voorzien van douchecabine, dubbele wastafel met meubel en spiegelkast en designradiator. Het betreft een luxe geheel dat modern en in neutrale kleuren is afgewerkt.

Toiletruimte
Geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Slaapkamers
Twee slaapkamers met laminaatvloer en stucwerk wanden en –plafonds. Tussen de 2e slaapkamer en de woonkamer is een doorgang aanwezig zonder deur, deze deur is eenvoudig aan te brengen. Er is in deze slaapkamer wel een deur aanwezig naar het portaal. Tevens toegang tot het 2e terras middels dubbele deuren.

ALGEMEEN:
- Gunstige ligging in het Citycentrum met vele winkels, schouwburg/bioscoop, bibliotheek, Gemeentehuis, etc., maar ook op korte afstand van uitvalswegen en op- en afrit snelweg;
- Het dakterras is voorzien van onderhoudsvrij kunstgras en het balkon is voorzien van nette vlonders;
- Het appartement is deels voorzien van isolerende beglazing. Hiernaast ligt er een nette laminaatvloer;
- De koper wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren, de maandelijkse servicekosten bedragen circa € 144,17 per maand, deze kosten zijn onder andere voor reservering groot onderhoud en de opstalverzekering;
- Parkeren kan op de algemene parkeerplaats, een parkeervergunning kan aangevraagd worden bij de Gemeente Veldhoven, kosten bedragen circa € 18,- per jaar;
- Op de begane grond bevindt zich de berging met elektra en is de meterkast aanwezig.

Nieuwsgierig geworden naar dit instapklare geheel? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging, FLOW Makelaars 040-211 25 27.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars