U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5262 BE Vught

Omschrijving

Wonen in een jaren ‘30 tussenwoning in de kindvriendelijke wijk Schoonveld. Deze royale dertiger jaren woning is sfeervol maar heeft wel de nodige modernisering nodig. Woonkamer en eetkamer dichte keuken, drie slaapkamers badkamer op de eerste verdieping, op de zolderverdieping kan een vierde slaapkamer gecreëerd worden. Er is en een voor- en diepe achtertuin. De ligging van de woning is centraal, op korte afstand van het centrum van Vught en praktisch ten opzichte van uitvalswegen en alle voorzieningen!
Laat u verrassen door de mogelijkheden van deze woning!

BEGANE GROND
Entree. Hal met trap naar eerste verdieping, toilet, praktische kelderruimte en toegang tot de woonkamer en keuken.

WOONKAMER
Sfeervolle kamer-en-suite voorzien van een laminaatvloer. De kamer is opgedeeld in een voorkamer (thans als eetkamer in gebruik) en achterkamer (zitkamer). De achtergevel heeft een grote pui met ramen en 1 tuindeur. Vanuit de zitkamer is de toegang naar de keuken.

KEUKEN
De keuken is voorzien van eenvoudige maar nette keukeninrichting met kunststof werkblad en een 4-pits gaskookplaat. Achter de keuken is een badkamer/bijkeuken gelegen met eenvoudig ligbad en aansluitingen voor wasmachine en droger. De vloer is voorzien van tegelwerk en de muren zijn deels betegeld. Via achterdeur is de toegang naar de tuin.

EERSTE VERDIEPING
Overloop waaraan gelegen 3 slaapkamers, vaste kast, badkamer en trap naar zolder.
Slaapkamer 1: Gelegen aan de achterzijde en voorzien van houten vloerdelen en een vaste wastafel. Slaapkamer 2: Gelegen aan de voorzijde en voorzien van houten vloerdelen en een wastafel.
Slaapkamer 3: Gelegen aan de voorzijde de vloer is voorzien van laminaat.

BADKAMER
Betegelde, lichte badkamer is voorzien van een eenvoudige douche met thermostaatkraan, vaste wastafel en toilet.

TWEEDE VERDIEPING
Vaste trap naar de zolderverdieping. Er is een voorzolder met opstelling cv-combiketel (merk Nefit uit 2006) en Velux dakraam. De zolderkamer heeft ook een Velux dakraam. Van deze ruimte is het mogelijk om een vierde slaapkamer te realiseren.

TUIN
De diepe achtertuin heeft een ligging op het noordwesten en is voorzien van bestrating en beplanting en heeft een achterom.

BIJZONDERHEDEN:
De originele paneeldeuren zijn nog aanwezig,
Vernieuwde dakpannen
Nefit combi cv-ketel (2006)


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu FLOW Makelaars